Homeward

Vart är ens hemma nuförtiden? Känner mig lika hemma i Linköping som i mitt hus numer.. i en drömvärld hade min stuga legat 30-45 min från Linköping ist för 25 min från Falun, haha. What to do. Jag är iallafall på g till Linköping nu. Med andra ord färdig i Sthlm för denna gång och jag inser verkligen mer och mer hur mycket jag avskyr att vara där 😅 Det är något med alla människor, all stress och allt bök och trängsel som verkligen får varenda tagg på mig att riktas utåt. Fy, 17h räckte mer än väl för denna gång. Hoppas att mastern innehåller väldigt få obligatoriska moment och MYCKET egna studier 😂 Mvh asocial. 

Hade en kul träning för Sagis igår iallafall som skötte sig lika briljant som vanligt. Det är sällan man möter en unge som är duktigare än mig själv men som ändå lyssnar godtroget på mina instruktioner, haha ♥️ 
Nu hem och rasta katter och sånt man gör när man bor i lägenhet. Linköping känns som en enorm lättnad att komma hem till nu vill jag lova. Har blivit en sådan pensjo lantis som hatar folk, hahaha.. 😂  Och Gustafs lya är ju mysig som få numer så där tycker jag verkligen om att krypa ihop i soffan med en katt eller två (och en pojkvän).

(null)

Vi hörs fam!! 


Kommentera inlägget här: