Hej frÄn Dalarna

Återigen uppe i norr för att spendera nĂ„ra dagar hĂ€r hemma. Har varit riktigt krasslig och i kombination med att jag hade nĂ„gra Ă€renden jag var tvungen att utrĂ€tta hĂ€r i Dalarna denna vecka idag sĂ„ Ă„kte jag upp hit för att kurera bĂ„de kropp och sjĂ€l lite. IgĂ„r och i förrgĂ„r lĂ„g jag dĂ€ckad mest hela dagen men idag har jag Ă„tminstone varit feberfri och checkat av en hel drös med grejer frĂ„n min kĂ€ra vĂ€n checklistan. PĂ„ nĂ„got vis Ă€r det verkligen charmen med att ha hus - alla smĂ„ "mĂ„sten" som förĂ€ndras i takt med att Ă„rstiderna skifter. Idag har jag till exempel plockat Ă€pplen tills jag blev blĂ„ i ansiktet och trodde jag skulle fĂ„ ryggskott, och imorgon ligger hĂ€lften kvar dĂ€r ute, redo att plockas, haha.. SkĂ€mt Ă„sido sĂ„ Ă€lskar jag verkligen det dĂ€r pysslandet som aldrig riktigt blir fĂ€rdigt. Det ska vattnas, blomlĂ„dorna ska pyntas om inför hösten, rosen behöver en spaljĂ© att stötta sig mot, utemöblerna ska in i vinterförvaringen osv osv osv. Det Ă€r verkligen MYSIGT att pula med sĂ„dant och sĂ„ himla tillfredsstĂ€llande. Ett hundraprocentigt lĂ€genhetsliv kommer jag nog aldrig mer klara av, hehe.. 
 
Har ocksĂ„ skördat mina första "riktiga" hallon!!! Planterade en liiiiiten hallonplanta förra Ă„ret och nu har den vuxit sig stor och Ă€r proppfull med hallon. Älskar Ă€lskar Ă€lskar. 
 
Anyway sÄ sitter jag nu nerbÀddad i soffan för en lugn och tidig kvÀll. HÄrinpackning i, ansiktsmask pÄ, skrubbat kroppen tills huden kÀnns len som en babyrumpa och med nya fina fransar. Kommer pÄ mig sjÀlv med att sucka lite nöjt, som en gammal penionÀr, haha.. 
 
Imorgon ska hela familjen Doverholt pĂ„ festligheter. Min lillebror ska nĂ€mligen spela SM-final i amerikansk fotboll och INGEN Ă€r stoltare Ă€n jag över honom. Han Ă€r verkligen sĂ„ j*vla vĂ€rd all framgĂ„ng han fĂ„r i livet för han kĂ€mpar sĂ„ himla hĂ„rt för allting. Innan dess Ă€r det lunch hos min mormor och kaaaanske hinns Ă€ven ett besök pĂ„ favvisaffĂ€ren Åsby HandelstrĂ€dgĂ„rd med.... 
 
Ha det fint nu kompisar, pusss
Kommentera inlÀgget hÀr: