Biiiiig news. Its happening

Sooooo nu börjar livet falla pÄ plats lite. En bit i taget vet ni. Idag har jag bestÀmt mig för det slutgiltiga beslutet att Hampus kommer att stanna i Holland för att sÀljas. Jag har velat lÀnge bÄde fram och tillbaka som ni vet och det senaste var ju att han skulle komma hem, men efter mycket funderande sÄ tror jag att det Àr bÀttre för hans skull att vara kvar dÀr nere och att Zach och My hittar ett hem till honom via sina kontakter. DÄ vet jag att han kommer att hamna hos nÄgon duktig som verkligen vill satsa pÄ honom, han utvecklas under tiden och jag slipper mitt eviga dÄliga samvete för att jag inte gör honom rÀttvisa.
 
IstÀllet kommer Humlis att synas hÀr pÄ bloggen. Inom nÄgra veckors tid sÄ flyttar hon ner till Linköping till ett fantastiskt fint stÀlle jag hittat hÀr nere och ska dÄ sakta men sÀkert börja ridas igÄng efter nÀstan ett helt Ärs vila och fortsatta specialskoningar osv. SÄ smÄningom ska jag ta med henne till Chris för att kolla hur benen ser ut nu och sÄ tar vi det dÀrifrÄn.
 
"Varför sĂ„hĂ€r?" kanske man kan frĂ„ga sig. Varför skritta runt pĂ„ en skadad kuse istĂ€llet för att ta hem en "fĂ€rdig" vĂ€lriden hĂ€st som man ta med ut och tĂ€vla direkt? Av den enkla anledningen att jag Ă€lskar Humlan. Jag tycker att hon Ă€r helt fantastisk verkligen och hon Ă€r en Danai-hĂ€st ut i tĂ„spetsarna. Hon förtjĂ€nar verkligen att fĂ„ mĂ„ bra och att fĂ„ visa vad hon kan för det Ă€r verkligen en magisk kĂ€nsla att fĂ„ sitta pĂ„ den ryggen nĂ€r hon hoppar. Hittills har Hampus tagit rampljuset ifrĂ„n henne lite, men vĂ€nta ni bara 😉 
 
Utöver det hÀnder det andra spÀnnande saker i livet ocksÄ och jag Àr sÄ REDO för allt vad som komma skall. Efterhand sÄ mÀrker man hur allting blir som det ska, till slut!
 
Humlis och Johanna precis nĂ€r hon börjat rida henne i juli 2016. 
 
(null)

J:

Humlis ❀❀❀❀

Andrea:

Varför stall vid Linköping och inte hemma? Bor du ens hemma lĂ€ngre eller far du bara mellan Sthlm och Linköping? SvĂ„rt att hĂ€nga med och inte varit hĂ€r pĂ„ ett tag 😂

Kommentera inlÀgget hÀr: