Back in action

Goddag! IgÄr var jag Àntligen tillbaka pÄ gymmet efter ett uppehÄll pÄ 3-4 veckor. Har varit krasslig och kÀnde Àven att jag behövde landa lite med skola, hÀstiga beslut, flytt, eventuell uthyrning av hus, jobbsök osv. Det Àr en ocean av tankar att reda ut nÀr det blir mycket pÄ en gÄng för mig, sÄ jag behövde verkligen landa. Men igÄr var jag som sagt tillbaka och drog igÄng med ett armpass pÄ nytt gym. Brukar ogilla nya gym och sÀrskilt nÀr det Àr knökfullt med folk som det var igÄr, men det gick ovÀntat bra mÄste jag sÀga. Sakta men sÀkert jobbar man faktiskt bort "scenskrÀcken" och inser att folk faktiskt Àr dÀr för att köra sin egen trÀning, inte för att titta pÄ mig. Kan vara ett ljus i mörkret för er som kÀnner att gymmet Àr lite obehagligt och kÀnner er obekvÀma. 
 
Endorfinruset var sjukt vÀlkommet efter lÄng tid utan, och testade Àven en ny slags PWO jag gillade vÀldigt mycket, nÀmligen Nutraminos PWO-shot. Dvs inget pulver man blandar med 4-5 dl vatten och mÄste tvinga i sig utan en liiiiten burk med högkoncentrerad PWO som man slurpar i sig pÄ 3-4 klunkar. Riktigt bra bÄde fokus och tryck trots vÀldigt förslappade muskler, haha. 
 
Körde ett enkelt pass igĂ„r med basövningar. Är riktigt dĂ„lig pĂ„ att trĂ€na triceps, haha..: 
Hantelcurls 4x15
Bicepscurls i maskin (en sida Ät gÄngen, dvs höger, vÀnster, höger, vÀnster osv) 4x15
Triceps pushdown med rep 4x10
Triceps pushdown med stÄng 4x10 som vi supersetade med bicepscurls med rep (sjukt bra!!!) 3x10
Bicepscurls i maskin (bÀgge armar samtidigt) 3x10
 
Superset Àr alltsÄ nÀr man inte vilar mellan seten utan jobbar med tvÄ eller fler övningar (triset=tre övningar tex) utan vila emellan. Vi gör det oftast för att spara tid men det Àr ocksÄ ett bra sÀtt att tvinga musklerna och hjÀrtat att pressa hÄrdare och ta ut sig mer eftersom det inte blir nÄgon vila emellan dÄ de fÄr ÄterhÀmta sig. Man kan köra dem med olika muskelgrupper (biceps/triceps tex) eller superseta samma muskelgrupp (tex utfallssteg i kombination med benpress/squats eller latsdrag med stÄng i kombination med pullups/chins). Effektivt Àr det iallafall. 
 
 
I övrigt har jag plugg att göra idag och sedan beger jag mig hemöver till Dalarna i en natt eller tvĂ„ för att möta elektrikerna som kommer och installerar moitt FIBER imorgon!!!! ÄÀÀÀntligen. 
 
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: