The late late show

Godafton. 
SnabbinlĂ€gg innan John Blund kallar för min del! Haft en produktiv dag hĂ€r uppe i F-town och hunnit allt frĂ„n att montera ihop min vedförvaring som jag fick i födelsedagspresent (fyller Ă„r i februari...😅) till att trĂ€na axlar och storstĂ€da. Imorgon vankas ett litet 13h arbetspass pĂ„ ICA och sedan brĂ€nner jag och katterna ivĂ€g ner till G i Linköping igen. PendlarLIFE 😂 
Axelpasset gick riktigt bra för övrigt trots avsaknad av PWO. Ska förklara skillnaden med och utan PWO i ett annat inlĂ€gg, men lyckades maxa i 3/6 övningar iallafall - alltid nĂ„got! Formen börjar komma tillbaka sĂ„ smĂ„tt efter mina katastrofala veckor utan bĂ„de trĂ€ning och nĂ„gon form av disciplinerat Ă€tande 😂😂 Saaaaaakta sakta kryper det fram lite konturer som viskar om att jag inte Ă€r helt muskel-lös Ă€ndĂ„, haha. 

Ha det fint peeps! Ciaoooo!

(null)Transport tryout

Som jag skrev igÄr sÄ var jag och Hummusen ute och Äkte transport hÀromdagen! Det bÄde blÄste och regnade sÄ det var vÀl egentligen ett perfekt tillfÀlle att testa transportens vÀgegenskaper, haha.. Den lÄg lika still pÄ vÀgen nu som tdiigare men nÀr den var tom upplevde jag den dock som ganska studsig pÄ vÀgen (körde ju nÀstan uteslutande pÄ E4:an nÀr vi hÀmtade den). Med hÀst i var det inga bekymmer, trots vÀdret. 
 
Jag mÄste verkligen sÀga att jag Àr helnöjd med den. Det var superenkelt att lasta sjÀlv iom att bommarna Àr sÄ simpla att stÀnga och bÄde lÀmmen och överluckan har smidigare lösningar Àn vad jag tycker att Boj har. Det Àr liksom mer lÀttarbetat och smidigare att hÄlla pÄ med. Lastutrymmena Àr ju amazing och man har mer plats framför hÀsten i Thulen Àn bÄde Boj Classic och Bravo - och dÄ Àr de ÀndÄ rymliga framför hÀstarna. Trots sin storlek och att det Àr en förhÄllandevis lÀtt transport sÄ kÀnns allting ÀndÄ rejÀlt och stabilt. Det ska bli spÀnnande att se hur den stÄr sig i vinter nÀr man ska ut och köra i mörkret och halkan. Mitt Classic-slÀp gick ju fram som en pansarvagn, haha. 
 
Än sĂ„ lĂ€nge otroligt nöjd iallafall! SĂ„ mycket mer gediget Ă€n vad jag trodde! Största nackdelen Ă€r den jĂ€kla plasten som Thule envisas med att ha utanpĂ„ glasfibern, som gör att den ser lite blekt ut. Men det Ă€r ju en ren skönhetsgrej Ă„ andra sidan. Men Ă€ndĂ„. 
 
 

Post legday

IgĂ„r satt jag hemma i G's lĂ€genhet i Linköping och brottades med tankar. Jag Ă€r en ganska happy-go-lucky-typ av person egentligen. Dvs i grund och botten ser jag sĂ€llan saker som problem - tvĂ€rtom Ă€r jag expert pĂ„ att blunda för problem och vackert vgra prata om dem tills jag absolut MÅSTE, haha.. Men tack vare att jag Ă„kte pĂ„ en schysst slĂ€ng av Ă„ngest under vĂ„ren/sommaren sĂ„ kan jag ibland fastna totalt i alla möjliga olika tankefĂ€llor vars enda syfte Ă€r massförstörelse. Det finns en rad motfrĂ„gor man kan jobba med för att ta sig ur sĂ„dana tankebanor, men nĂ€r jag Ă€ndĂ„ inte riktigt lyckades sĂ„ stack jag till gymmet och brĂ€nde av ett benpass -  mitt första sedan uppehĂ„llet jag haft. Finns inget som en legday för att skringra tankarna! SmĂ€rtan i benen Ă€r sĂ„ total att det helt enkelt inte finns utrymme för nĂ„gon anna tankeverksamhet, haha. 
 
Benpass Ă€r ocksĂ„ roliga för att det finns ett överflöd av övningar att vĂ€lja pĂ„ beroende var man vill lĂ€gga fokus och hur tungt man vill köra osv. Dessutom Ă€r benövningar oftast inte superkomplicerade, vilket jag tycker att mĂ„nga övningar för andra muskelgrupper kan bli dĂ„ de krĂ€ver spikrak hĂ„llning, grym kroppskontroll, koordination och alla andra sĂ„dana dĂ€r saker som jag inte har (Ă€n), haha. 
 
Squats har dock tagit mig typ tills nu att bemĂ€stra. Jag druttade ner baklĂ€nges med Ă€ndan i marken VARENDA gĂ„ng jag försökte tidigare. Även utan vikt! Fann det verkligen helt omöjligt att hĂ„lla balansen trots att jag kollade pĂ„ tutorial efter tutorial pĂ„ hur man skulle stĂ„, vinkla fötterna osv osv. Sen kom PT-Gustaf och sa Ă„t mig att stĂ„ betydligt mer bredbent och med fötterna vinklade lite utĂ„t - vips sĂ„ var problemet borta! SĂ„ till er andra som kanske tycker att det Ă€r svĂ„rt - vĂ„ga laborera med smĂ„ saker som vinklar, bredd, grepp osv i alla olika typer av övningar för det kan göra sĂ„ stor skillnad!
 
 
Fokus pÄ att pumpa upp min lille rumpestump som mer eller mindre gÄtt i ide under uppehÄllet (funny 'cuz it's true) sÄ det blev:
Squats med skivstÄng
Utfallssteg med hantlar (Àven hÀr blir belatsningen vÀldigt annorlunda beroende pÄ hur lÄnga utfall man gör och hur man vinklar fötterna - testa!)
Hipabduction-maskin
Legcurls
Vadpress

Kan iallafall knappt gĂ„ idag sĂ„ nĂ„got gjorde jag vĂ€l rĂ€tt antar jag 🙃
 
I övriga livet sĂ„ bestĂ„r det mest av plugg för tillfĂ€llet. Det gĂ„r Ă„t mer tid Ă€n vad man tror att begrava nĂ€san i vetenskapliga artiklar om marknadsföringsteori. Men ju lĂ€ngre kursen gĂ„r ju mer intressant blir det, vilket jag tolkar som ett teckan pĂ„ att jag Ă„tminstone valt rĂ€tt omrĂ„de, haha. Jag och Humlis har Ă€ven provĂ„kt transporten, sĂ„ jag tĂ€nkte Ă„terkomma med lite first impressions gĂ€llande det imorgon! 
 
Nu ska jag plöja artiklar - CIAO!!