What I'm up to

Tjabba tjena hallÄÄÄÄ dÀr raringar! 
Har varit lite MIA pga att jag möblerat om (igen), pysslat runt med inredning hemma och framförallt - skrivit en analys till skolan som ska in idag. 42 a4 för en jÀkla 7,5hp - kurs. Enda gÄngen jag skrivit sÄ mycket Àr till min kandidatuppsats, haha.. 
 
Idag stod bröst pĂ„ schemat bland alla andra 1000 grejer jag har att göra och det enda jag har att sĂ€ga om det passet Ă€r att jag verkligen hatar hantlar, haha.. FÖRSTÅÅÅÅÅR inte hur det kan vara sĂ„ svĂ„rt att lyfta jĂ€mnt, samtidigt och rakt, men jesus christ alltsĂ„. FruktansvĂ€rd kĂ€nsla nĂ€r koordinationen verkligen kĂ€nns obefintlig. Men jag antar att man fĂ„r se det som om det helt enkelt Ă€r nödvĂ€ndigt att trĂ€na mer pĂ„ just hanteövningarna.. SUCK.. Körde iallafall följande: 
 
Hantelpress (som bÀnkpress alltsÄ men 727363552682 ggr svÄrare, haha..)
Hantelflyes
Kabelflyes (höga och lÄga), dvs pressa bÄde nedifrÄn och upp och uppifrÄn och ner)
Sittande bröstpress
Flyes i maskin
 
Vi glömmer det passet, som sagt :)))
 
Nu vĂ€ntar en lĂ„Ă„Ă„Ă„ng dusch fylld av lite lĂ€tt Ă„ngest inför att jag ska till Stockholm och gĂ„ pĂ„ bankett ikvĂ€ll. Folk. MYCKET folk. HELA KVÄLLEN. Mmmmmm..... LĂ€ngat redan tills jag kommer hem imorgon igen 😂 SkĂ€mt Ă„sido sĂ„ blir det nog jĂ€ttekul.. But still. People. 
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: