Waiting

Godafton i stugorna!
I min del av världen har dagen spenderats med plugg, träning, lite hemmafix och annat smått och gott. Hade tänkt sitta upp och ta en liten premiärtur på Humlis idag men det är ju älgjakt.... Jag vill ABOLUT inte rida på ridbana utan vill ut i naturen i ojämn terräng och bara skritta ur henne liksom. Men det är bara att vackert invänta att det går att vara ute i skog och mark. Hennes specialbeslag är inte alltför lämpliga att vara på hårt underlag för länge med eftersom det blir en ganska stum belastning på skenben/griffelben tack vare dem, så skrittur längs asfalten är heller ingen tiopoängare direkt. Nåväl, har hon vilat i 11 månader så kan hon väl lika gärna vila 12, haha.. Passar på att pyssla och dona så länge, det är så mysigt att få andas lite häst igen 😍♥️
 
I övrigt så hade jag livets bästa ryggpass idag tror jag. SÅ nice!! Efter en riktig downperiod var det tryck och energi så det hette duga idag, och skallen var med mig också och dunkade i 3-4 reps extra i varje set, vilket den inte varit på länge. Så skönt! Återkommer i ett separat inlägg med övningar. 
 
Nu ska jag spendera kvällen med kissemissarna. Langar en bild på hur bra det blev med ett litet skoskåp i hallen. 199;- på IKEA och plötsligt var det ordning. Fick fullskalig panik på oordningen här tidigare idag så det här var en liten fröjd för själen, haha. 
 
Kom på sen att jag givetvis skulle ha borrat hål i skåpet och dolt eluttaget... 🤦🏻‍♀️  SÅ korkat. Får trösta mig med att jag förmodligen hade blivit tokig varje gång jag ska dammsuga och måste gräva in sladden i skåpet först. Men ändå.. Suck. 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här: