Turn it around

Godafton! 
Frörre veckan till trots har den hÀr veckan börjat i god anda och jag lÀgger en riktigt produktiv dag bakom mig och gÄr till sÀngs endorfinfylld med förhoppningen om att det kan hjÀlpa mig sova lite inatt. Hade varit trevligt att utöka förra veckans 2-3h/natt en aning kan jag tycka.
 
Har hunnit med att renovera upp ett sĂ€ngbord hemma, trĂ€na, svĂ€nga förbi VĂ€sterĂ„s för att hĂ€mta upp en MDF-skiva som jag ska bygga en sĂ€nggavel av (haha...), fixat hö Ă„t Humlus, kirrat stallplats med ridhus sĂ„ att vi kan börja smyga igĂ„ng snart, fixat bilen pĂ„ verkstad, spontansöka ett jobb och lite annat smĂ„tt och gott. 70 mil bil pĂ„ 24h har jag hunnit med ocksĂ„, ovanligt 🙃. ÄNTLIGEN har jag ocksĂ„ lyckats fixa appen till bilen sĂ„ att jag kan starta dieselvĂ€rmaren frĂ„n telefonen medan jag sitter pĂ„ tĂ„get hem tex, bĂ€sta grejen ju 😍😍
 
Var tillbaka pÄ gymmet idag ocksÄ efter tre dagars frÄnvaro och beslutade mig för att köra igÄng med axlar eftersom det Àr en klar favorit just nu och Àr den muskelgrupp jag tycker boostar sjÀlvförtroendet mest nÀr man Àr omiven av speglar och svettiga, stÄnkande mÀnniskor pÄ ett gym, haha.. Förra axelpasset mördade jag ena axeln genom att mosa pÄ med lite för tung vikt i lite för snabba reps lite för tidigt i passet sÄ det blev ju bara pannkaka. Skönt som attan att fÄ till ett schysst pass nu pÄ kvÀllskvisten innan jag Àgnade mig Ät lite plugg och nu ska jag krypa till kojs och som sagt förhoppningsvis skramla ihop nÄgra timmar sömn. 
 
Imorgon ska jag till Sthlm för plugg och sÄ ska jag fÄ fina naglar. Börjar fÄ lite tilltro till veckan ÀndÄ. Det blir nog bra ska ni se. 
 
Favvofavvofavvoövningen för att se hur axelpartiet utvecklas pĂ„ bild, haha (om Ă€n en suddig sĂ„dan). Utlovar större variation pĂ„ övningarna som fastnar pĂ„ bild framöver 😅 
(null)
 
Frida :

Meeen hit me info om appen !

Svar: Bilen mĂ„ste ha ”Audi connect” installerat i bilen (kan inte eftermonteras vad jag förstĂ„r) och sen laddar man ner en app som man genom en massa krĂ„ngliga instĂ€llningar kopplar till bilen och kan dĂ„ se allt om service, hur lĂ„ngt man har kvar till nĂ€sta tankning, lĂ„sa/lĂ„sa upp den, starta dieselvĂ€rmare, se om alla dörrar/fönster Ă€r stĂ€ngda osv. Sjukt bra!!
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: