Mood.

Idag skriver jag en sammanfattande analys med utgÄngpunkt i skapande av vÀrde genom olika typer av tillgÄngar för företag och konsumenter. PÄ akademisk engelska. Passar pÄ att provoceras enormt av alla vÄra underbara influenceeeeerzz som lever pÄ att fÄ gratis saker och blogga. Eller snickare som tjÀnar mer Àn vad min ingÄngslön Àr utan att ta studielÄn. Suck. Ska skicka in en ansökan till PH. Alternativt bli elektriker. 
 
Snart ska jag iallafall ivÀg och trÀna ben. Till skillnad frÄn Paow vet jag iallafall nÀr man anvÀnder BCAA och inte. Ciao. Mvh. 
 
 
Sanna:

Men alltsÄ, sÄ igenkÀnning pÄ de dÀr med snickare och ingÄngslön!! Sjuksköterska och har sÀmre lön Àn min man som Àr anlÀggare och börjat dÀr helt utan nÄgon som helst utbildning... kul att skaffa CSN lÄn ibland...

Anonym:

Rörmokare och elektriker behövs alltid!😂

Jj:

KÀnner samma sak hÀr. Genomled en natt fylld av panikÄngest dÄ jag har finska motsvarigheten till CSN-lÄn upp över öronen, mitt slutarbete gÄr Ät helvete tillsammans med de kurser jag Ànnu har kvar att göra för att nÄn gÄng kunna strÀcka pÄ mig och ha en examen i handen. Bara för att sedan kriga sig igenom en oförlÄtande arbetsmarknad och som ni nÀmnt, fÄ en ingÄngslön lÄngt under rasistiska och sexistiska byggjobbare utan högre utbildning. KÀnns bra nÀr de kommer in och ska kÀka lunch pÄ haket dÀr jag extrajobbar för att ha rÄd med nÄnting och drar sina bröliga skÀmt och man skulle vilja ryta ifrÄn att nÀr jag Àr fÀrdigt utbildad kommer jag vara sÄ helvetes mycket bÀttre Àn dig ditt byggdammstÀckta kukhuvud, men det Àr man ju inte.. SÄ, bitter rant över, nu ska jag fortsÀtta begrava mig i studier.

Svar: FEEEEEEEL U!!!!! KĂ€mpa kĂ€mpa kĂ€mpa, det enda vi kan göra Ă€r att hoppas att det nĂ„gon gĂ„ng lönar sig. Inte direkt efter examen kanske, men senare.. det sĂ€tter jag min tilltro till iaf... lycka till!!! ❀
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: