Supershopping and supersets

Godafton! 
Innan jag grottar ner mig i plugg resten av denna kvĂ€ll tĂ€nkte jag tipsa er som har stl S dam eller M herr om att GANT har en sample sale i Stockholm (Barkarby) med helt SJUKA priser! Jag mötte upp min lillebror och svĂ€gerska dĂ€r idag för en shoppindag och mĂ„Ă„Ă„Ă„nga fina tröjor fick följa med hem. HJade inte tĂ„lamod nog att prova byxor etc men överdelar kan man aldrig ah för mycket av. och jag Ă€lskar ju GANT ♄ Den pĂ„gar bara till pĂ„ fredag sĂ„ passa pĂ„ att Ă„ka dit vetja! Tröjor kostar 200-300;-/st, jackor 700;-/st osv. Galet bra priser. Men MYYYYYCKET folk.. 
 
Fick (bland mycket annat) med mig den hĂ€r finisen hem. Jag Ă€r ju vĂ€ldigt svag för svettisar och enkla lĂ„ngĂ€rmade tröjor, sĂ„ det blev en hel del sĂ„dana. Har sĂ„ avancerad klĂ€dstil, haha 🙃😂 Tragiskt egentligen, men Ă€r obotligt ointresserad, haha 😅
(null)

Anyhow. Kom hem vid 17, lĂ€mnade ivĂ€g lite möbler jag inte anvĂ€nder till bĂ€ttre behövande och begav mig sedan till gymmet för att pressa lite armar. Supersetade allting utom uppvĂ€rmningen idag dĂ„ jag hade lite brĂ„dis hem. Fick riktigt bra tryck idag trots att jag Ă€r inne i en period dĂ„ jag har otroligt svĂ„rt med mat. FĂ„r verkligen inte i mig nĂ„gonting och mĂ„r illa av bara tanken pĂ„ mat. Hade en lĂ€ttare matförgiftning för nĂ„gon vecka sedan, kan nog vara den som spökar för det vill jag dĂ„ INTE vara med om igen! Jaja, dagens bestod av: 
 
Bicepscurls med hantlar 4 set
 
Superset 1 (4 varv)
Bicepscurls med rep 
Triceps pushdown med rep
(Jag brukar vinkla ut handlederna i slutet av bÀgge rörelser sÄ att man kan "nypa till" i slutet pÄ rörelsen. Viktigt att armbÄgen Àr lÄst och inte rör sig i tricepsövningarna)
 
                  
 
 
Superset 2 (4 varv)
Bicepscurls med stÄng (i cable cross)
Triceps overhead med rep (HELVETE VAD DEN TAR)
 
        
 
 
Superset 3
Sittande hammercurls
Triceps pushdown med stÄng
     
 
Var rĂ€tt matt efterĂ„t iallafall och kĂ€nner trĂ€ningsvĂ€rken komma smygande redan... Ska jobba pĂ„ att fĂ„ i mig lite kĂ€k nu (eller en proteinshake 🙃) och slĂ„ mig ner med lite plugg. Ciao!
 
 
 

Kommentera inlÀgget hÀr: