Back attack

Hey ya'll!
MÄste ju ÀndÄ sÀga att det fina med att dra pÄ sig studielÄn Àr att man har friheten att vara hemma dagar som dessa och njuta av vÀdret. 22 grader har det varit pÄ min altan idag och dÀr har jag försökt spendera nÄgon timme med min uppsats innan jag fick inse mina begrÀnsningar (svÄrt att sola och plugga samtidigt) och gÄ in och sÀtta mig pÄ min plats inomhus igen.
Har i övrigt spenderat dagen med att jaga skruvar till katternas klöstrÀd och Àven brÀnt av ett ryggpass pÄ gymmet. GÀllande min rygg handlar mycket fortfarande om symmetri dÄ jag Àr sÄ fruktansvÀrt ojÀmn, sÄ har kört mÄnga reps pÄ lÄga vikter ett tag nu för att stackarn ska fÄ lite hjÀlp pÄ traven. 
 
I övrigt Àr det uppsatsskrivande som gÀller för fulla muggar hÀr hemma. Inget roligt alls att komma med med andra ord.. Livet innan tentorna ska in, haha. Imorgon ska jag ut till Humlis en svÀng iallafall och gnugga av henne lite sommarpÀls tÀnkte jag. Snart dags för henne att börja snubbla igÄng, saaaaakta men sÀkert. DET ska bli kul!!!
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: