All new

Goddag på er! Ny vecka, nytt liv. Inlämningen för förra kursen är gjord och denna vecka börjar vi läsa om köpbeteende. Kul med en mer praktisk kurs eftrsom den förra enbart syftade till att ge oss ett teoretiskt ramverk att hålla oss till. Mindre kul med 63783 sidor vetenskapliga artiklar att läsa till på torsdag, men en regnig dag som denna kan jag å andra sidan lika gärna hålla mig inomhus och läsa, haha. Får se om det ens blir någon träning idag, kroppen känns helt slut och har träningsvärk mest överallt..
 
Denna vecka har väl inget superspeciellt att bjuda på (inte den här heller, haha). Tänkte eventuellt hoppa upp på min lilla tjockis till häst och påbörja den lååååååånga vägen till någon form av igångsättning denna vecka. Det ska bli så spännande när hon väl är igång, men vägen dit är ju mest bara vääääldigt lång. Ska göra allt jag kan med allt jag lärt mig för att hon ska få hålla iallafall, såklart. Jag tycker så mycket om henne. 
 
Utöver det en tur till Stockholm på torsdag för seminarium. Hoppas ni får en kanonstart på veckan peeps, kört hååårt! 
 
Stackars Murmeldjuret fick pottfrilla häromdagen, hahaha.. Hennes lugg är så stripig och hopplöst tunn så det blev helt enkelt en avkapning så länge.. Stackarn 😂❤️ Men hon är sååå blank och fin!
 
Kommentera inlägget här: