Work it harder, make it better

Goooodmorgon! 
TidsinstÀllt inlÀgg denna morgon dÄ jag ska ivÀg och jobba lite idag. Fick till en lÄng lunch pÄ 2h och ska pÄ den hinna ivÀg och trÀna lite armar tÀnkte jag sÄ att jag kan sticka till stallet direkt efter jobbet nÀr jag slutar 15.30 och komma hem i tid. Satt uppe till 02.30 inatt och pluggade, sÄ lite fler sömntimmar hade suttit fint inatt helt klart. Kurserna vi lÀser just nu Àr totalt kaosartade och sÄ dÄligt organiserade sÄ man blir bara helt matt, sÀrskilt nÀr man ska lÀsa de pÄ distans, haha.. Menmen, sÄdant Àr livet. Intressant Àr det iallafall och just nu fördjupar vi oss i digital marknadsföring och branding. 
 
GĂ„rdagens bröstpass kĂ€nns i kroppen vill jag lova och mitt PB i bĂ€nk kĂ€ndes riktigt enkelt vilket Ă€r SÅ roligt!! Maxade dock inte igĂ„r utan det fick helt enkelt kĂ€nnas lite lĂ€tt. Hade lite tidspress ocksĂ„ sĂ„ mosas under skivstĂ„ng hanns inte med riktigt. Blir iallafall sĂ„ glad nĂ€r jag tĂ€nker tillbaka pĂ„ att jag för ett Ă„r sedan inte klarade av att köra kabelflyes för jag bara grĂ€t av frustration över att jag verkligen inte fick till det. Jag sprang ut till toan orĂ€kneliga gĂ„nger och bara grĂ€t och grĂ€t och grĂ€t för att det verkligen INTE GICK och jag orkade ingenting och det fungerade inte och jag drog ojĂ€mnt hur jag Ă€n försökte osv osv osv. DĂ„ blir man lite glad över att det ens fungerar nu, Ă€ven om allting Ă€r lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ngt ifrĂ„n perfekt. Som jag sagt förut. Det blir bĂ€ttre..!
 
GĂ„rdens bestod iallafall av:
 
BĂ€nkpress 4x10
Hantelpress 3x10 (egentligen brukar jag vÀlja mellan hantelpress och bÀnkpress men Àr sÄ katastrofalt dÄlig pÄ hantelpress sÄ kör nÄgra set med "lagom" vikt för att öva pÄ koordination osv. Katastrof Àr vad det Àr, ugh)
Hantelflyes 4x12 (OcksÄ katastrof....)
Kabelflyes uppifrÄn 4x10
Kabelflyes nedifrÄn 4x10
TrÀdkramarmaskin (tror den heter butterfly? No idea) 3x8 (helt slut haha)
 
HĂ€r ser ni höga vs lĂ„ga kabelflyes iaf. Brukar dock sĂ€tta pulleyn högst upp och inte i brösthöjd som pĂ„ bilden men det Ă€r vĂ€l smaksak I guess. MÅSTE FILMA sĂ„ ni kan se, gah.. 
 
 
 
 
Idag stÄr som sagt armar pÄ schemat och sÄ ska jag och Murmeldjuret ut pÄ tur. Mystorsdag!!! 
 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: