The best time for new beginnings, is now.

Goddagens!
Segstartad grek imorse hÀr vill jag lova, hua. Men nu Àr veckan igÄng!! Jag Àr pÄ g till jobbet och ska beta av en arbetsdag med lite (förhoppingsvis) goa elever som nyss haft höstlov. Kuuuul! 
Har en sÄ rolig vecka inplanerad den hÀr veckan, med sÄ mycket kul pÄ schemat. Jobb idag och pÄ torsdag, flytt av Humlis imorgon, förelÀsning med Johannes Hansen pÄ torsdag kvÀll, hÀlsa pÄ Linn i Linköping pÄ fredag för att fira hennes 25Ärs-dag och sen (eftersom jag ÀndÄ Äkt halvvÀgs) Äker jag ner till bÀstis i SkÄne pÄ lördag. 30 mil hit eller dit, vad gör det ens. 
 
Blev för övrigt ingen legday igÄr utan jag sköt den framför mig till idag istÀllet. Mest för att det var tvÄ vrÄlande björnar till "mÀn" pÄ gymmet igÄr som körde ben och jag blir bara fruktansvÀrt irriterad och obekvÀm nÀr de skriker och töntar sig, sÄ körde ett snabbt bröstpass med mÄlet att överleva utan att gÄ upp i atomer av irritation, haha.. Hoppas innerligt att de inte Àr dÀr ikvÀll nÀr jag ska dit. Hua. 
 
 
GÀllande min lilla tutorial pÄ sÀnggaveln sÄ kommer den sÄ fort jag fÄtt tillbaka min telefon som Àr inne pÄ lagning. Den Àr inte glömd! Har lite bilder och sÄdant dÀr som jag tror att jag behöver kunna visa er om ni ska ha en chans att förstÄ vad jag menar, haha...  
Malin:

Vet exakt vad du menar med dessa mÀn pÄ gymmet.. SÄ larviga! Bara för att de skriker högst sÄ betyder det verkligen inte att de lyfter tyngst, nÄgot de borde tÀnka pÄ ;)

Kommentera inlÀgget hÀr: