Stressy

Goddag!
Blev en lÀtt stressig dag idag. Jobbet byttes ut mot en tur till Stockholm dÄ vi tydligen skulle fÄ info om en uppgift som ska göras i Google Analytics. Har ju jobbat en del i Analytics pÄ förra jobbet, men lÄngt ifrÄn tillrÀckligt för att fullt ut veta vad jag pysslar med, haha.. SÄ jag stack till stallet och slÀppte ut pÄllarna, mockade och borstade pÄ Hummus i 30 min, satte upp lite krokar och lite sÄdant pyssel och nu har jag bytt om och sitter i bilen pÄ tÄgstationen och sammanfattar artiklar fram tills tÄget kommer, haha..
Ska till Sthlm, gÄ pÄ förelÀsningen och sedan hem, in i bilen och sticka ivÀg pÄ förelÀsning med Johannes Hansen. Har sett honom tidigare och tyckte han var vÀldigt bra pÄ att bara rakt av döma ut alla ursÀkter man har för att inte göra saker. Gillade det och tÀnkte att en liten motivationsboot inte sitter fel nu. Allting lÄter verkligen sÄ enkelt att göra nÀr han pratar.
Tror det hÄller pÄ till 19.30 eller 20.00 och sedan tÀnkte jag svÀnga förbi gymmet för att mosa lite rygg innan jag landar hemma igen.. Vi fÄr se med gymmet dock, inte helt övertygad om att jag kommer orka med tanke pÄ att födointaget idag sÀkerligen inte blir optimalt trots att jag packat matlÄdor och mellis, haha....
 
SĂ„Ă„Ă„Ă„, hur ser er torsdag ut? 😂
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: