People

Senaste tiden har jag fått och återfått kontakt med så många fantastiska, nya och gamla människor som jag inte prioriterat på sista tiden. Jag är så TACKSAM för att folk är så fina, förstående och tar emot mig med öppna armar när jag klivit snett. Ni vet vilka ni är allihop och jag är så jäkla glad att ni finns varenda en av er! Vaknar upp glad över min omgivning och går och lägger mig tacksam. Däremellan är det kul, jobbigt, svårt, enkelt, utmanande och lekande lätt i en enda härva och jag älskar ändå att livet är som en liten bergochdalbana varje dag. Men nu för tiden är det en rolig bergochdalbana. Inte ett skräck- och ångestfyllt tåg från helvetet att hoppa på varje dag, haha. 
 
On a more practical level så tränade jag iallafall rygg igår och satt på en SJUKT rolig pålle tillhörande min nya bekantskap Anna. Känns dock som om jag känt henne i 10 år, haha. Superkul och träningsvärk x3 efter ett rejält benpass i måndags också är ett FAKTUM vill jag lova. Men kroppen känns iallafall stark och ännu starkare blir den av att omge sig med bra folk, det är ett som är helt säkert.
 
Idag väntar plugg hela dagen och så ska jag till stallet, riva av ett bröst-pass och käka middag med en gammal vän ikväll. Gammal kärlek rostar aldrig eller vad säger man 😎 Ha en fin lillördag peeps! 
 
(null)
 
Hur SNYGG är hon inte 😭
(null)
 
 
Evelina:

Blir så glad att läsa att du mår bra samtidigt som det är så fint och viktigt att belysa det man kan läsa mellan raderna i dina senaste inlägg. Allting är inte som det ser ut på socmed, det är ett som är säkert. Ta hand om dig! Kramar

mariam:

MEN HUR SNYGG ÄR INTE DU DÅ!!!!
Njut av att vara ung och vacker.
NU.För en vacker dag kommer du som oss gamlingar tänka-fan om jag hade vetat/insett då att man inte var kattskit:-)
Du är ju dessutom klok som få...
Min idol, D/Kram M

Svar: ♥️♥️♥️♥️
Danai

Kommentera inlägget här: