On the move

Halloj! 
Dagarna gĂ„r i ett och dĂ€rför har det ekat lite tomt hĂ€r. Försov mig och missade ett tĂ„g igĂ„r och sen var den dagen förstörd, haha... hann iallafall med att gĂ„ pĂ„ julmarknad med mina fina, fina Stockholmstjejer pĂ„ julmarknad pĂ„ Skansen efter skolan. SÅ mysigt!! Min julkĂ€nsla som legat lite latent iĂ„r kom galopperande med stormsteg, haha. Nu Ă€r den pĂ„ plats, julmusiken pĂ„ och ordningen Ă„terstĂ€lld. 

(null)


(null)

(null)


Idag har jag varit stallet och myst med Humlis  i kylan, plockat undan hemma och donat, och nu styr jag och Hugo skutan mot en helg fylld av fina vĂ€nners umgĂ€nge. Tagit tvĂ„ dagar off frĂ„n gymmet, men Ă€r tillbaka pĂ„ banan imorgon igen đŸ™ŒđŸ» SkrĂ€ms inte av sĂ„dana mikrovilor (lĂ€ngre), för precis som för vĂ„ra fyrbeningar sĂ„ gör de ofta under för bĂ„de pannben och muskler. 

(null)

Hoppas ni har en fin Black Friday allihop! Inte blivit mycket handling för min del faktiskt. En och annan julklapp och lite trÀningsklÀder i julklapp till mig sjÀlv. KÀnner mig aldrig sÄ hemma och sÄ fin som i mina trÀningsklÀder sÄ köper hellre det Àn vanliga klÀder, haha.

Ta hand om varandra i helgen peeps!  Pusshaaaj ♄

Kommentera inlÀgget hÀr: