On the move

Halloj! 
Dagarna går i ett och därför har det ekat lite tomt här. Försov mig och missade ett tåg igår och sen var den dagen förstörd, haha... hann iallafall med att gå på julmarknad med mina fina, fina Stockholmstjejer på julmarknad på Skansen efter skolan. SÅ mysigt!! Min julkänsla som legat lite latent iår kom galopperande med stormsteg, haha. Nu är den på plats, julmusiken på och ordningen återställd. 

(null)


(null)

(null)


Idag har jag varit stallet och myst med Humlis  i kylan, plockat undan hemma och donat, och nu styr jag och Hugo skutan mot en helg fylld av fina vänners umgänge. Tagit två dagar off från gymmet, men är tillbaka på banan imorgon igen 🙌🏻 Skräms inte av sådana mikrovilor (längre), för precis som för våra fyrbeningar så gör de ofta under för både pannben och muskler. 

(null)

Hoppas ni har en fin Black Friday allihop! Inte blivit mycket handling för min del faktiskt. En och annan julklapp och lite träningskläder i julklapp till mig själv. Känner mig aldrig så hemma och så fin som i mina träningskläder så köper hellre det än vanliga kläder, haha.

Ta hand om varandra i helgen peeps!  Pusshaaaj ♥️

Kommentera inlägget här: