OMW

Vill börja med att säga taaaaack finisar för era kommentarer på alla mina grejer jag lägger ut om träning osv här! Ni vet ju att jag är låååångt ifrån någon form av expert, men det är så kul att kunna visa er vad jag pysslar med och kanske bidra till att någon mer där ute vågar sig till gymmet, precis som jag fick lov att tvinga iväg mig själv för inte så länge sedan. 
 
Denna onsdag har ja påbörjat i stallet. Släppte ut pållarna och red på ett fält idag. Lite knöligt underlag vilket är super för att stärka alla små muskler kring hennes kota och hov. Jobbade igemom lite mer ställning och böjning inåt/utåt på lite mer böjda spår idag och trixade med övergångar skritt-halt-rygga (och typ tre steg trav FÖRLÅT men kunde inte hålla mig) och lite flytt av bog. Lägger än så länge ingen större vikt vid hur mycket hon bär sig eller är på bakdelen utan är glad och nöjd så länge Humlis är glad och lyhörd. Svarade superfint idag på allting och springe runt med öronen så spetsade att de nog snart trillar av, haha.. Gullan!
 
 
Sååååå roligt att vara igång och nörda igen, UNDERBART verkligen.
Nu är jag på g till Stockholm för ett seminarium och sedan ska jag via gymmet och hem. En typisk dag för mig innebär att jag åker hemifrån med minst två ombyten och två matlådor med mig så att jag alltid är redo för stall, gym eller vardagskläder, haha... Lever i bilen.
Ska för övrigt egentligen träna bröst idag men körde ju biceps/triceps igår och bröst-triceps krockar lite. Enda andra alternativet är ju ben som jag inte kört på alldeles för länge, haha.. So, ben får det nog lov att bli. Wish me luck, haha. 
 
Ha en toppen-onsdag peeps, you da best som stöttar och pushar för jämnan. Pusssss

Evelina:

Såååå hiiiimla kuuuul att du a) rider igen och b) verkar glad och c) tycker det är roligt. Mvh en tönt :)

Svar: Kul att det lyser igenom, är väldigt glad för livet rent generellt för tillfället 😃
Danai

Anonym:

Visste A.F IM att Humlan var skadad när hon såldes el är det en skada som uppkommit efter du köpte henne?

Svar: Det är en gammal skada.
Danai

Kommentera inlägget här: