Lets get this party started

Till att börja med. OJ vilken gÄrdag mormis bjöd pÄ! Rekommenderar verkligen ALLA att gÄ och se SÄ som i Himmelen. Jag skrattade och grÀt om vartannat vill jag lova, den Àr verkligen fantastiskt vackert ihopsatt! Det Àr verkligen nÄgot magiskt med att uppleva bra sÄngare pÄ en teater och inte i en arena. Det kommer jag göra om, om inte allt för lÄng tid.
Åt dessutom mat hos min syssling pĂ„ nyöppnade CafĂ© CuvĂ©e pĂ„ Söder innan vi Ă„kte hem och det var verkligen mat utöver det vanliga - rekomenderas STARKT! En riktigt pangsöndag med andra ord. 
 
 
 
Vaknade till en jobbförfrĂ„gan imorse hos mormor och stack ivĂ€g till stallet en vĂ€nda innan jobbet kallade. Skrittade ut Ă€ven idag och kunde inte lĂ„ta bli att börja pilla lite i stĂ€llning/böjning och sidoförflyttningar. ÅÅÅÅH min nördighet Ă€r tillbaka och jag ÄLSKAR DET. Hade tĂ€nkt mig att jag skulle mötas av total stumhet och dragkamp idag, men ICKE. Hon stampade pĂ„ och flyttade Ă„t bĂ„de höger och vĂ€nster med noll i handen Ă„t bĂ€gge hĂ„ll. Var vĂ€l inga 10-mĂ€ssiga skolor kanske men hon GJORDE dem enkelt och glatt efter ett Ă„r utan ryttare pĂ„ ryggen, vilket gör mig glad! Tidigare har hon haft vĂ€ldigt lĂ€tt att hamna i spĂ€nning sĂ„ fort man krĂ€vt nĂ„gonting av henne, vilket förmodligen berott pĂ„ att hon haft ont. Men det fanns inga sĂ„dana tendenser alls idag. Hon var sĂ„Ă„Ă„ glad, frustade och fnös och trampade pĂ„ med öronen spetsade konstant. Det gör mig verkligen SÅ glad att hon Ă€r glad. Orimligt glad faktiskt, haha. Det smittar liksom. 
 
Kan vi ta en tyst minut för min dÄliga borstning och lurviga hÀst?
 
Eftermiddagen spenderar jag pÄ jobbet som sagt och sen ska jag via gymmet och hem. Ben pÄ schemat idag, god save me. Kommer vara smockat pÄ gymmet med, ugh. Tacka vet jag att vara dÀr runt 22 pÄ helger, haha. 
Kommentera inlÀgget hÀr: