Ibland måste vi ta hand om oss själva när ingen annan gör det.

Jag ville bara kika in här och säga att jag är så glad. För under kvällens benpass slaktade jag 3 PB:n med 5, 15 resp. 10 kg. Det säger er kanske inte så mycket, och är kanske inte så mycket att hurra för. Och jag är inte ens uppe på särskilt tunga vikter. Det är inte ens relevant hur tungt det var, egentligen. Men för mig var det enormt. Enormt för att hjärnan är med mig igen och pushar för de 3 sista, blytunga repsen som om den aldrig gjort annat. Enormt för att ingenting i världen är viktigare än att lägga energi på rätt saker. Enormt för att det finns en frid och sinnesro i mig som inte funnits där på alldeles, alldeles för länge. Och enormt för att kroppen och själen kämpat och slitit för mig fast jag vänt dem ryggen så länge. Enormt för att magkänslan inte skriker åt mig längre. Jag är jag, igen. Nästan iallafall. På väg. Trevande mot en insikt om att jag kanske, kanske är tillräcklig som den ofullkomliga person jag är.
 
Tack ångesten för alla gånger du tvingade mig att bryta ihop och inte blunda för det jag känner. Tack mamma för att jag fick en kämparskalle av rang som enträget - gång på gång på gång - trotsade det som inte fick trotsas. Tack kroppen för att du överlevde allting du blev utsatt för, igen och igen. 
Jag är så glad. Ville bara säga det.
Det blir bättre. Så jävla mycket bättre. 
 
 
 
 
 
 
Johanna:

Tack för att du är du <3

Anonym:

Men. ♥️♥️♥️♥️

Ursula:

Puss 😘 Du är så mkt starkare än vad du tror

Maria:

Härligt! Kan du inte ta en update på hästarna? Dvs vad är planen nu när du pluggar, mål etc? Vore kul! 😊

Svar: Absolut! Coming up!!
Danai

Killen då?:

Killen då? vart e han?

Svar: Vet inte vilken kille du menar eftersom jag inte har någon pojkvän. Men om du menar Gustaf som jag var tillsammans med så är han i Linköping så vitt jag vet.
Danai

Ursula:

Puss 😘 Du är så mkt starkare än vad du tror

Ursula:

Puss 😘 Du är så mkt starkare än vad du tror

Kommentera inlägget här: