I did it

Idag har jag gjort nĂ„gonting som jag för ett Ă„r sedan aldrig hade trott skulle ske! Jag var för det första och hĂ€mtade ut ett paket med lite nya trĂ€ningsklĂ€der (bara det, haha..) och sedan var jag till gymmet och trĂ€nade i en mutation mellan sport-bh och linne signerad Better Bodies. Det Ă€r en sjuk kĂ€nsla att vara sĂ„ bekvĂ€m i sig sjĂ€lv att klĂ€dval handlar om "Hmm, det var fint, det vill jag ha" istĂ€llet för "Åh gud hur ser jag ut i denna? Ser jag lite rund ut? Ser mina armar för stora ut eller Ă€r mina axlar för breda?". Förutom att jag tycker att det Ă€r fint pĂ„ andra sĂ„ var det för övrigt ocksĂ„ sjukt skönt att ha sĂ„ lite klĂ€der pĂ„ sig pĂ„ gymmet haha, sĂ€rskilt att ryggen Ă€r sĂ„ ledig och nice. Riktigt riktigt nöjd med bĂ„de tights och linnen (köpte ett gult ocksĂ„, men Ă€r lite för blek för det, pĂ„ tal om att vara bekvĂ€m med sig sjĂ€lv 😂).
 
SjĂ€lva passet gick för övrigt ocksĂ„ bra, men fastnade lite i kĂ€nslan av att Ă€ntligen, Ă€ntligen ha hittat nĂ„got slags lugn i att jag Ă€r jag - bĂ„de fysiskt och mentalt - sĂ„ fokuset var liiite off. Rev av ett PB i bicepscurls iallafall 😎
 
 
 
Humlis och jag gjorde ett tappert försök att ta oss ut pÄ vÀgarna ocksÄ, men hennes beslag gÄr inte att brodda i, och frusna, plana vÀgar var inte riktigt hennes melodi om man sÀger sÄ, sÄ vi gav helt enkelt upp. IstÀllet stasade vi pÄ en lÄÄÄng bortsning, lite massage av hennes fruktansvÀrda underhals som dyker upp sÄ fort hon vilar, och allmÀnt myspys. PÄ lördag kommer hovis och ska fixa hennes pedikyr iallafall. Fram tills dess blir det nÄgon enstaka pass i ridhuset och i övrigt en massa gos för lilla prinsessan. Har dock ingen aning om hur vi ska lösa det med broddning med beslagen pÄ iom att de sitter för broddhÄlen i trakterna. Och sÀtter man brodd i tÄrna sÄ försvinner effekten av beslaget till stor del.. Hmm. TÄl att funderas pÄ. Kommer inte ihÄg hur jag löste det förra vintern, haha.... 
För er som kanske inte vet sÄ gÄr hon alltsÄ med sÀrskilda jÀrnbeslag (alltsÄ inte en kilsula) som höjer trakten ca 1 cm för att delvis avlasta kotan dÀr hon haft sina skador. 
 
 
Nu vÀntar plugg i nÄgon timme innan det Àr lÀggdags för yours truly! Nattii! 
 
Linda:

Men alltsĂ„ wow đŸ˜©đŸ˜©đŸ˜đŸ˜đŸ˜

Caroline :

Min hovis borrar för traktbrodden lÀngre fram, precis innan utstansningen för sömmarna. Jag var lite orolig först för riska för "vippbrÀda", men det gÄr jÀttebra (inte som att hÄlen sitter pÄ mitten av skon, bara lite lÀngre fram). KÀnner inget behov av fyrbrodd lÀngre. Skulle det kunna vara nÄgot att höra med din hovis om vad han tycker?

Svar: Aaaah smart, ska kolla med honom. Tusen tack för tipset!!
Danai

P:

Du kar det inte med grĂ€sbrodd bak och lĂ„ga snöbrodd fram, tĂ€nker om inte det kan ge samma effekt som beslaget 😁

Svar: Tack för tipset! Ska kolla med hovis!
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: