Har aldrig glömt vem jag var, bara lÄtit det sova

Idag var en vĂ€ldigt, vĂ€ldigt bra dag. Stallet nĂ€stintill hela den ljusa delen av dagen; putsat, packat upp, borstat, gosat. Vilken frid i sjĂ€len alltsĂ„. Polerat trĂ€ns i sĂ€kert 1,5-2h. 

(null)

Resten av eftermiddagen har jag spenderat med att laga matlĂ„dor sĂ„ det stĂ„r hĂ€rliga till och bara njutit. Verkligen rofylld av en dag i stallet utan stress. Hummus njöt i fulla drag hon ocksĂ„, haha. Äntligen. 

Planen med henne nu Ă€r att börja skritta igĂ„ng henne pĂ„ varierat underlag, sakta men sĂ€kert. TĂ€nker mig att jag varierar med lite tömkörning dĂ„ och dĂ„ ocksĂ„. NĂ€r jag kommit en liten bit sĂ„ jag har nĂ„gon kĂ€nsla att gĂ„ pĂ„ tĂ€nker jag ta med henne ner till Chris för en avstĂ€mning och sen fĂ„r vi ta det dĂ€rifrĂ„n. Drömmen vore ju att fĂ„ sĂ€tta igĂ„ng sĂ„ pass att hon kanske kan starta en 90cm eller nĂ„got fram emot vĂ„ren/försommaren. Hoppas hoppas hoppas pĂ„ nĂ„got sĂ„dant upplĂ€gg att jobba mot. 
Men for now Ă€r vi nöjda med skritt. En dag i taget för lilla Ă€lgprinsessan. 

(null)
Cornelia:

Hatar uttrycket "balsam för sjÀlen" haha, för det lÄter sÄ töntigt men det Àr faktiskt precis vad stall och hÀstar Àr, finns inget som det!

Svar: HĂ„ller helt med, det Ă€r lite "cringe". Men som du sĂ€ger, det Ă€r verkligen precis vad det Ă€r 😍
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: