Work it

Godafton på er! 
En mycket nöjd men helt slutkörd grek slår sig ner i soffan efter en produktiv dag. Det svåra med mina dagar nuförtiden är dock att de liksom inte känns produktiva eftersom jag inte varit i stallet.. Och jag måste erkänna att det börjar klia lite i fingrana efter att få komma upp på allas våra fyrbeningar igen.. En stor portion av min identitet och min självbild sitter ju i just hästar och jag börjar känna mig tom, vilsen och lite smått värdelös utan dem i mitt liv på daglig basis.. Hästar är ju det enda i livet jag kan utan och innan. Man kan väcka mig mitt i natten och fråga om bettyper och täckessorter och jag kommer att svara på en millisekund. Hm.. Det är svårt det där. Att sakna något som ger en press och stress av olika slag. Funderar vidare på den nöten helt enkelt. Meanwhile sköter sig Hampus som en liten diamant och Humlis brunstar. Väntar dock till nästa brunst, på inrådan av van uppfödare.
 
Har en majdag som denna hunnit med jobb, en legday mina stackars spiror sent ska glömma samt en fixarkväll av rang i trädgården. Och icke att förringa är dessutom att jag lagat mat - vilket jag gör ca 1 gång var tionde dag, haha.. Och så fick jag ett litet ryck och beställde hem ca 7874763 kosttilskott pga är trött på att köra "au natural"(har precis lärt mig dricka Nocco liksom, vem är jag ens) i träningen och vill kunna ge det lite mer nu när jag inte har någonting annat. Jag kan ju dock INGENTING (alltså NADA) om kostillskott och gainers och PWO:er och EAA och BCAA och allt vad det heter, och min bättre halva hade tenta som han satt med när andan föll på, så nu kommer det väl hem ett paket gott och blandat som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Det blir kul! 
 
Fun fact: det har nu tagit mig 40 min att bestämma om jag kunde lägga ut den här bilden eller inte. Vem i helskotta är jag att stå och spänna mig och tro att jag vet vad jag håller på med? Som tränat i typ ett halvår? 😅 Är inte min armar väldigt fläskigt oproportionerliga? Ser inte röven liiiite liten ut ändå? Efter 40 min kom jag iallafall fram till "fuck it". Känns som en rimlig slutsats.
 
 
Imorgon ska jag hinna med att hälsa på Hummus iallafall och pussa på henne. Och i övrigt jobbar jag såklart och sitter just nu med en e-handel där 6282992 säljande texter ska skrivas, köpvillkor ska upprättas och lite annat småpul ska vara på plats innan den lanseras. Iallafall Beta-versionen av den. 
Jag trodde nog aldrig att jag skulle jobba inom byggbranschen. Trots allt är jag ju en liten akademiker at heart. En lantis måhända, men ändock en liten nörd. Jag är ensam kvinna på min arbetsplats och jargongen är inte alltid särskilt rolig vill jag lova. Men det är vad det är. Jobbet i sig är väldigt spännande och det är få förunnat att få gå in i en sådan ansvarsfull roll jag har fått ta mig an. Och så har jag ju möjligheten att få sitta i biblioteket på högskolan och jobba vilket är ah-mazing. Man ska nog inte klaga ändå, haha. Det är gött att leva. 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: mariam

Oh nooo:-)
Inte kosttillskott:'-(
Å jag vet,borde inte skriva så eftersom jag trycker i alldeles för mkt skit i min kropp...
Men läsk,godis och överskott av kalorier...
Kolla istället Marek Behrendt(MST-mythbusters)och hans länkar/diskussioner. Har bara läst kort om EAA & BCAA av honom men han har kloka tankar.
Någon som vet,inte som jag; magkänslan att inget är så enkelt

2018-05-03 @ 11:14:48
Postat av: mariam

Btw du behöver inte tänka 40 min nästa gång...ser ut som att du vet vad du gör...inspirerar tom en tant som mig,:-):-D

2018-05-03 @ 15:19:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0