Work it

Godafton pÄ er! 
En mycket nöjd men helt slutkörd grek slÄr sig ner i soffan efter en produktiv dag. Det svÄra med mina dagar nuförtiden Àr dock att de liksom inte kÀnns produktiva eftersom jag inte varit i stallet.. Och jag mÄste erkÀnna att det börjar klia lite i fingrana efter att fÄ komma upp pÄ allas vÄra fyrbeningar igen.. En stor portion av min identitet och min sjÀlvbild sitter ju i just hÀstar och jag börjar kÀnna mig tom, vilsen och lite smÄtt vÀrdelös utan dem i mitt liv pÄ daglig basis.. HÀstar Àr ju det enda i livet jag kan utan och innan. Man kan vÀcka mig mitt i natten och frÄga om bettyper och tÀckessorter och jag kommer att svara pÄ en millisekund. Hm.. Det Àr svÄrt det dÀr. Att sakna nÄgot som ger en press och stress av olika slag. Funderar vidare pÄ den nöten helt enkelt. Meanwhile sköter sig Hampus som en liten diamant och Humlis brunstar. VÀntar dock till nÀsta brunst, pÄ inrÄdan av van uppfödare.
 
Har en majdag som denna hunnit med jobb, en legday mina stackars spiror sent ska glömma samt en fixarkvÀll av rang i trÀdgÄrden. Och icke att förringa Àr dessutom att jag lagat mat - vilket jag gör ca 1 gÄng var tionde dag, haha.. Och sÄ fick jag ett litet ryck och bestÀllde hem ca 7874763 kosttilskott pga Àr trött pÄ att köra "au natural"(har precis lÀrt mig dricka Nocco liksom, vem Àr jag ens) i trÀningen och vill kunna ge det lite mer nu nÀr jag inte har nÄgonting annat. Jag kan ju dock INGENTING (alltsÄ NADA) om kostillskott och gainers och PWO:er och EAA och BCAA och allt vad det heter, och min bÀttre halva hade tenta som han satt med nÀr andan föll pÄ, sÄ nu kommer det vÀl hem ett paket gott och blandat som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med. Det blir kul! 
 
Fun fact: det har nu tagit mig 40 min att bestĂ€mma om jag kunde lĂ€gga ut den hĂ€r bilden eller inte. Vem i helskotta Ă€r jag att stĂ„ och spĂ€nna mig och tro att jag vet vad jag hĂ„ller pĂ„ med? Som trĂ€nat i typ ett halvĂ„r? 😅 Är inte min armar vĂ€ldigt flĂ€skigt oproportionerliga? Ser inte röven liiiite liten ut Ă€ndĂ„? Efter 40 min kom jag iallafall fram till "fuck it". KĂ€nns som en rimlig slutsats.
 
 
Imorgon ska jag hinna med att hÀlsa pÄ Hummus iallafall och pussa pÄ henne. Och i övrigt jobbar jag sÄklart och sitter just nu med en e-handel dÀr 6282992 sÀljande texter ska skrivas, köpvillkor ska upprÀttas och lite annat smÄpul ska vara pÄ plats innan den lanseras. Iallafall Beta-versionen av den. 
Jag trodde nog aldrig att jag skulle jobba inom byggbranschen. Trots allt Àr jag ju en liten akademiker at heart. En lantis mÄhÀnda, men Àndock en liten nörd. Jag Àr ensam kvinna pÄ min arbetsplats och jargongen Àr inte alltid sÀrskilt rolig vill jag lova. Men det Àr vad det Àr. Jobbet i sig Àr vÀldigt spÀnnande och det Àr fÄ förunnat att fÄ gÄ in i en sÄdan ansvarsfull roll jag har fÄtt ta mig an. Och sÄ har jag ju möjligheten att fÄ sitta i biblioteket pÄ högskolan och jobba vilket Àr ah-mazing. Man ska nog inte klaga ÀndÄ, haha. Det Àr gött att leva. 
 
 
 
mariam:

Oh nooo:-)
Inte kosttillskott:'-(
Å jag vet,borde inte skriva sĂ„ eftersom jag trycker i alldeles för mkt skit i min kropp...
Men lÀsk,godis och överskott av kalorier...
Kolla istÀllet Marek Behrendt(MST-mythbusters)och hans lÀnkar/diskussioner. Har bara lÀst kort om EAA & BCAA av honom men han har kloka tankar.
NÄgon som vet,inte som jag; magkÀnslan att inget Àr sÄ enkelt

mariam:

Btw du behöver inte tÀnka 40 min nÀsta gÄng...ser ut som att du vet vad du gör...inspirerar tom en tant som mig,:-):-D

Kommentera inlÀgget hÀr: