Wondering

Godafton pĂ„ er! 
Efter en helt fantatsisk dag med bĂ€ttre hĂ€lften har jag nu slagit mig till ro i soffan medan han Ă€r ivĂ€g och patrullerar ÖstgötaslĂ€tten inatt. Idag har jag slĂ€pat med honom till Norrköping Horse Show och han har plikttroget suttit och lyssnat pĂ„ mina lĂ„ngrandiga förklaringar om utrustning, ridvĂ€gar, hinderhöjder och bedömningsvarianter utan att klaga en endaste gĂ„ng. Gulle honom!
 
(null)

PÄ ett sÀtt kÀnns hÀst-abstinensen lite stillad men Ä andra sidan har jag aldrig varit sÄ sugen pÄ att ha en tÀvlingshÀst som nu. Jag tror det Àr dÀr min motivation brustit för att vara Àrlig - just i att inte kunna ha en tÀvlingsklar egen hÀst att jobba med utan att endast befinna migi unghÀst-fasen med allt vad det betyder. Jag har ALLTID tyckt att det Àr fantastiskt kul med unghÀstar och det gör jag fortfarande, men nÄgonstans dÀr inne i mitt tÀvlingshjÀrta BRINNER det av lÀngtan efter att fÄ komma ut och tÀvla pÄ riktigt.
 
 
 
 
 
Och ja. MĂ„nga av er har sĂ€kert redan gissat det, men frĂ„gan jag stĂ€llde er i förrgĂ„r (eller nĂ€r det nu var) var ju lite ledande.. För jag har ju faktiskt en trasig hĂ€st som bara gĂ„r och skrotar.. För kanske, kanske skulle jag nog hellre vilja rida igĂ„ng murmeldjuret Ă€n att betĂ€cka henne. Kanske skulle jag vilja ge henne alla chanser hon kan fĂ„ att ridas frisk och att fĂ„ bli en hoppehĂ€st trots allt. 
 
Mina lite mer konkreta tankar kring att rida en "trasig" hĂ€st frĂ€sch kommer koimma upp imorgon eller mĂ„ndag. Har inte riktigt ro nog att vara konkret i nulĂ€get sĂ„ det jag skrivit hittills lĂ„ter som rapakalja, haha. Jag jobbar vidare pĂ„ det helt enkelt, och glĂ€ds Ă„t hur klokt ni resonerar samt vilken intressant feedback ni lĂ€mnar i vanlig ordning! 

Linn:

HallĂ„? Hur Ă€r det? Du har varit borta ett tag😊 man undra ju om det har hĂ€nt nĂ„got? Men hoppas att du bara behövde en paus! Kram

Svar: Men Äh, vad fint att du frÄgar! Jag har haft superduper fullt upp bara, men jag mÄr prima! Kram
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: