Valborg

Godafton!
Sitter och lyssnar på Håkans fina "Valborg" en kväll som denna. Är själv hemma med kurrisarna och jag ska strax dra på en ansiktsmask och glo på film. En lagom ansträngande dagen efter Valborg för en pensionär som var i säng 00.00 (helt slut, ska tilläggas, haha) med andra ord. Det är grått ute och jag känner mig mer melankolisk än jag någonsin känt mig tidigare tror jag, haha. Jävla väder och tankar som spelar spratt med en alltså. Och så lite sorglig musik på det!
 
JAJA. Nog om det. Jag har fått en finfin update från HampeStamp som hälsar att han sköter sig prima ballerina nere i Holland iallafall. De har provhoppat honom lite nu och trots att han drar lite så ser sprången riktigt trevliga ut, så kul att se! Allt vinterlurv är borta och han har satt sin fina sommarpäls nu också. Gullegubben, saknad är han allt även om jag är ganska nöjd med livet som det ser ut just nu ändå. Kommande veckor kommer de att fortsätta att bara egentligen fortsätta att jobba honom och stärka honom i det han behöver mest hjälp med. Det kommer även ut en riktigt duktig hovis som ska kika på honom och se hur man kan sko honom för att underlätta för hans svagheter osv. Väldigt seriöst och otroligt fint ställe är han på och jag tvivlar inte en sekund på att han är i de bästa av händer. 
 
 
 
Nu ska jag äta babyplommontomater och jordgubbar till middag pga orkar inte laga mat och dricka mjölk direkt ut kartongen bara för att jag är vuxen och för att jag kan. Något måste man väl få i utbyte mot att växa upp 🤷🏻‍♀️ Ciao!! 
Kommentera inlägget här: