Strong

Goddagens! 
Tror bestĂ€mt att mitt dĂ„liga flow har börjat vĂ€nda nu efter ett bra armpass pĂ„ gymmet imorse (varför gĂ„r det alltid bra med just BICEPS?? JĂ€kla pojkflicka man Ă€r, hahahha), ett givande möte pĂ„ jobbet under morgonen och bara nĂ„gra dagar kvar till semesterveckan. Inte fel. Bjussar pĂ„ en liten formbild i form av en DUBBELBICCE hĂ€r nedan ocksĂ„, egentligen mest för att pĂ„minna mig sjĂ€lv om att skita i att hela kroppen Ă€r sprĂ€ngfylld med vĂ€tska och att det Ă€r ok att jag ser ut som jag gör. VĂ€nster arm fortfarande betydligt svagare Ă€n höger osv men jaja 😅  It’s a work in progress, som min mor skulle ha sagt! 
 Denna gĂ„ng krĂ€vdes det iallafall bara 10 min betĂ€nketid att vĂ„ga ladda upp en sĂ„dan hĂ€r bild - att jĂ€mföra med förra gĂ„ngens 45 analyserande minuter inann jag kom mig för. Tycker Ă€ndĂ„ att det Ă€r kul att kolla tillbaka och se att det faktiskt hĂ€nder grejer - MYCKET grejer - i denna lilla kropp. Min bĂ€ttre hĂ€lft försĂ„g mig med 41561718 olika grejsimojser hĂ€romveckan och mĂ„ste sĂ€ga att HELSKOTTA vilken skillnad det blev pĂ„ trĂ€ningen efter det. Kan gĂ„ in nĂ€rmre pĂ„ vad det Ă€r i ett separat inlĂ€gg men det var iallafall effektivt, maxar och mosar pb:n varenda pass sedan jag började med dem, haha.. SĂ„dant Ă€r ju om inte annat bra för sjĂ€lvförtroendet đŸ’ȘđŸ»
 
 
(null)
 
 
Har dagen till Àra ocksÄ fÄtt en update frÄn Hampus nere i Holland. Stackaren har det lite jobbigt med den extrema vÀrme och skyhöga luftfuktighet som rÄder dÀr nere sÄ det tar lite tid för honom att öka bÄde i muskler och konidition. Men de Àr nöjda med honom iallafall och tycker att han har ordentligt med kapacitet om Àn alldeles för lite ork och kondition som sagt. NÀsta vecka ska han ivÀg pÄ en P&J som jag krÀvt en film ifrÄn sÄ att jag kan visa er ;) Lille rödingen.. 
 
Anonym:

Men satan kvinna, hade ingen aning om att du var en sÄdan muskelklump?! Alltid trott att du var slank, haha. Bra byggt!

Svar: Vet inte hur jag ska ta det dÀr riktigt, men tack antar jag? Hahaha
Danai Doverholt

Cornelia:

Wow! Du behöver ingen betĂ€nketid alls tycker jag, hit us with more pics bara! Skriv gĂ€rna om vilka kosttillskott du tar, kanske ocksĂ„ hur du trĂ€nar över en vecka ungefĂ€r? Rider extremt lite nu och kĂ€nner mig SÅ svag och klen i kroppen sĂ„ tar tacksamt emot tips och pepp ;) Och hur tusan gör man för att bli av med vĂ€tska i kroppen?? Samlar ocksĂ„ pĂ„ mig det...

Kommentera inlÀgget hÀr: