One year

I lördags - den 12 maj - var det exakt ett Ă„r sedan jag satte min fot i trĂ€dgĂ„rden i KalvsbĂ€cken. DĂ„ var det grĂ„trist, taket behövde bytas och det var en halv skog runt ena halvan av udden. Jag smög omkring dĂ€r dagen innan visningen skulle vara, nĂ„gon timme efter att jag hade sett annonsen pĂ„ Hemnet. Jag var helt kĂ€r. Jag visste efter att ha kilat runt och tjuvkikat in i halvtomma rum med gammal, uttjĂ€nt inredning ströplacerade hĂ€r och var att HÄR VILL JAG BO. Den 14 maj var jag pĂ„ den första officiella visningen (med 23 st andra) och samma dag la jag mitt bud. Den 16 maj fick jag besked och den 19 (en vecka efter att jag först sett annonsen) skrev jag pĂ„ kontraktet för att sedan flytta in den 9 juni. Det var med andra ord en ganska sĂ„ snabb affĂ€r, haha.. 
 
Jag Ă€r sĂ„ fruktansvĂ€rt stolt över att det hĂ€r Ă€r min plats pĂ„ jorden. Mitt första hus och jag kunde inte ha valt en bĂ€ttre plats. Jag Ă€r sĂ„, sĂ„ glad för den hĂ€r lilla timrade stugan. Att jag fĂ„r bo just hĂ€r och ha det hĂ€r som mitt Ă€r ingenting mindre Ă€n en dröm som gĂ„tt i uppfyllelse. Jag Ă€lskar det!
  
SĂ„hĂ€r sĂ„g det ut första gĂ„ngen jag satte min fot hĂ€r (lite skillnad pĂ„ grönhet trots nĂ€stan samma datum 😅) och under ser ni försĂ€ljningsbilder samt den sista bilden som jag tog för tvĂ„ minuter sedan 😍 

(null)

 
(null)


(null)

(null)

Kommentera inlÀgget hÀr: