One year

I lördags - den 12 maj - var det exakt ett år sedan jag satte min fot i trädgården i Kalvsbäcken. Då var det gråtrist, taket behövde bytas och det var en halv skog runt ena halvan av udden. Jag smög omkring där dagen innan visningen skulle vara, någon timme efter att jag hade sett annonsen på Hemnet. Jag var helt kär. Jag visste efter att ha kilat runt och tjuvkikat in i halvtomma rum med gammal, uttjänt inredning ströplacerade här och var att HÄR VILL JAG BO. Den 14 maj var jag på den första officiella visningen (med 23 st andra) och samma dag la jag mitt bud. Den 16 maj fick jag besked och den 19 (en vecka efter att jag först sett annonsen) skrev jag på kontraktet för att sedan flytta in den 9 juni. Det var med andra ord en ganska så snabb affär, haha.. 
 
Jag är så fruktansvärt stolt över att det här är min plats på jorden. Mitt första hus och jag kunde inte ha valt en bättre plats. Jag är så, så glad för den här lilla timrade stugan. Att jag får bo just här och ha det här som mitt är ingenting mindre än en dröm som gått i uppfyllelse. Jag älskar det!
  
Såhär såg det ut första gången jag satte min fot här (lite skillnad på grönhet trots nästan samma datum 😅) och under ser ni försäljningsbilder samt den sista bilden som jag tog för två minuter sedan 😍 

(null)

 
(null)


(null)

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0