JomensÄaaattteee

Försovit mig. Första jag ser nĂ€r jag i panik greppar telefonen för ATG kasta mig mer för trappan Ă€r ett meddelande dĂ€r nĂ„gon adresserat mig som Dennis. DENNIS. Bra uppvaknande mao.

(null)

Mitt kort har spĂ€rrats pga bedrĂ€geri sĂ„hĂ€r 3 dagar innan utlandsresa (justja, har jag sagt att jag och G ska till Grekland? Nej men det ska vi iallafall. PĂ„ lördag. Och mitt kort Ă€r spĂ€rrat).  Fick kĂ€ka min matlĂ„da med en fkn MINIATYRTESKED i plast pga MITT KORT ÄR SPÄRRAT OCH KUNDE INTE KÖPA PLASTBESTICK FÖR FEM SPÄNN och tanten i kafeterian kunde ICKE ge mig nĂ„gra bestick eller ens tĂ€nka sig att jag swishade henne och att hon betalade FEM SPÄNN med sitt kort. Och sĂ„ blev jag utkörd för jag sĂ„g inte de 5x5cm stora skyltarna om att MAN FÅR INTE ÄTA I BIBLIOTEKET. Nu sveper jag en dubbel dos PWO (förlĂ„t Gustaf) och drar och trĂ€nar pĂ„ lunchen tack och hej för mig đŸ™ƒđŸ‘‹đŸ» 
 
(null)

 
 (Dennis?!? DENNIS?!?! Kom igen sĂ„ jĂ€vla svĂ„rt Ă€r det inte).


Anonym:

Haha, hÀrligt. Jag fick, för mÄnga Är sedan, hem ett brev som var adresserat till Johan, heter Joan i mellannamn...Hoppas det löser sig med kortet och ha en underbar semester.

Kommentera inlÀgget hÀr: