Alena

Godafton pÄ er! 

TÀnk att folk fortfarande kikar in hÀr trots hÀstbrist! Jag blir sÄ glad att ni vill hÀnga pÄ hÀr i the bergochdalbana of life, haha! Just ikvÀll befinner jag mig i Gustafs soffa med en godipÄse sÄhÀr cheat-dagen till Àra. Gustaf Àr pÄ sitt nattjobb och jag Àr alldleles, alldeles ensam. Jag sticker hemöver imorgonbitti och taggar för en kortvecka med att hoppa in pÄ ICA för ett eftermiddagspass. Det Àr inte sÄ dumt att vara tillbaka dÀr dÄ och dÄ, för den sociala biten (och OB:n, hahaha).  
 
Om ni vill lĂ€sa om nĂ„gonting som SUGER sĂ„ kan jag bara upplysa er om att distansförhĂ„llanden SUGER. Allt det hĂ€r romantiska snicksnacket om hur bra det Ă€r med lite avstĂ„nd, att man fĂ„r lĂ€ngta lite och hinna sakna nĂ„gon och sĂ„ vidare - IT IS A FUCKIN' LIE PPL. Asfgjkdlljhgh det Ă€r varken romantiskt, kul eller nĂ„gon annan positiv kĂ€nsla i vĂ€rlden att veta att man har tvĂ„ och en halv ynklig dag i veckan med den man vill spndera varenda sekund i livet med. UGH. Ångest delux, varenda vecka. 
 
Jaja. On a more positive note sÄ tÀnkte jag avsluta det hÀr inlÀgget med att tala om för er att jag med 99% sÀkerhet har bestÀmt mig för att Ike fÄr bli pappa till Humlisens bebis. LÀser och lÀser om honom och blir mer och mer sÄld pÄ hans ridbarhet och "bounciness", och sÄ Àr han ju dessutom galet snygg att titta pÄ - vilket ju aldrig Àr fel ;) Hon brunstar nu, men har fÄtt till mig att det Àr bÀttre att vÀnta till nÀsta brunst pÄ förstagÄngsmammor. Vi fÄr vÀl se om det visar sig vara en bra idé eller ej. 
 
 
 
Nu ska jag lindra mina sorger  och funderingar med en promenad runt Än hÀr i Linköping en fin kvÀll som denna. Inlindad i Gustafs bomberjacka och enorma tröja ska jag nog överleva Àven denna kvÀll, haha. PUSSHAJ peeps!
 
 
Annie:

Åh i feel you! Har 20 mil till min kĂ€ra pojkvĂ€n och helgen Ă€r alltid alldeles för kort 😔 tur att det Ă€r lĂ„ngledigt denna veckan đŸ€­

Kommentera inlÀgget hÀr: