Alena

Godafton på er! 

Tänk att folk fortfarande kikar in här trots hästbrist! Jag blir så glad att ni vill hänga på här i the bergochdalbana of life, haha! Just ikväll befinner jag mig i Gustafs soffa med en godipåse såhär cheat-dagen till ära. Gustaf är på sitt nattjobb och jag är alldleles, alldeles ensam. Jag sticker hemöver imorgonbitti och taggar för en kortvecka med att hoppa in på ICA för ett eftermiddagspass. Det är inte så dumt att vara tillbaka där då och då, för den sociala biten (och OB:n, hahaha).  
 
Om ni vill läsa om någonting som SUGER så kan jag bara upplysa er om att distansförhållanden SUGER. Allt det här romantiska snicksnacket om hur bra det är med lite avstånd, att man får längta lite och hinna sakna någon och så vidare - IT IS A FUCKIN' LIE PPL. Asfgjkdlljhgh det är varken romantiskt, kul eller någon annan positiv känsla i världen att veta att man har två och en halv ynklig dag i veckan med den man vill spndera varenda sekund i livet med. UGH. Ångest delux, varenda vecka. 
 
Jaja. On a more positive note så tänkte jag avsluta det här inlägget med att tala om för er att jag med 99% säkerhet har bestämt mig för att Ike får bli pappa till Humlisens bebis. Läser och läser om honom och blir mer och mer såld på hans ridbarhet och "bounciness", och så är han ju dessutom galet snygg att titta på - vilket ju aldrig är fel ;) Hon brunstar nu, men har fått till mig att det är bättre att vänta till nästa brunst på förstagångsmammor. Vi får väl se om det visar sig vara en bra idé eller ej. 
 
 
 
Nu ska jag lindra mina sorger  och funderingar med en promenad runt ån här i Linköping en fin kväll som denna. Inlindad i Gustafs bomberjacka och enorma tröja ska jag nog överleva även denna kväll, haha. PUSSHAJ peeps!
 
 
Annie:

Åh i feel you! Har 20 mil till min kära pojkvän och helgen är alltid alldeles för kort 😔 tur att det är långledigt denna veckan 🤭

Kommentera inlägget här: