Fallen

Godmorgon! 
Med viss bitterhet i sjĂ€len mĂ„ste jag meddela att min stigande optimism igĂ„r verkar ha varit nĂ„gon slags placeboeffekt av PWO + bra trĂ€ningspass. Idag vill jag - efter 2h sömn inatt - sĂ€ga som Marlin i Hitta Nemo gör nĂ€r han och Dori antrĂ€ffar Marulken pĂ„ havets botten (typ): "Good feeling’s gone". Haha. Helt slut Ă€r jag och ska in i styrgruppsmöte pĂ„ Högskolan om en liten stund,  jag agerar ordförande. Min dator Ă€r dock död och jag har glömt mitt passerkort sĂ„ jag kommer inte in nĂ„gonstans dĂ€r det finns eluttag â˜șâ˜ș

Menmen, ska nog lyckas slĂ€pa mig igenom den hĂ€r dagen ocksĂ„. NĂ€r jag slutat bĂ€r det av raka vĂ€gen mot Stockholm och Globen för en helkvĂ€ll med "Game of Thrones Live in Concert". Ser SÅÅÅÅÅ mycket fram emot att fĂ„ ha en helkvĂ€ll ihop med lillebror, det behöver man ibland ❀ Att dessutom fĂ„ kika pĂ„ sju sĂ€songer av GoT med live-musik till gör nog inte saken sĂ€mre. VĂ€ldigt nyfiken pĂ„ upplĂ€gget faktiskt, har i Ă€rlighetens namn inte gjort nĂ„gra större efterforskningar 😅

SĂ„ ser dagens upplĂ€gg ut iallafall! Blir en lĂ„Ă„Ă„Ă„Ă„Ă„ng dag, lĂ€ngtar pĂ„ sĂ€tt och vis redan tills jag fĂ„r gĂ„ och lĂ€gga mig, haha.. 

(null)

Strong

Goddagens! 
Tror bestĂ€mt att mitt dĂ„liga flow har börjat vĂ€nda nu efter ett bra armpass pĂ„ gymmet imorse (varför gĂ„r det alltid bra med just BICEPS?? JĂ€kla pojkflicka man Ă€r, hahahha), ett givande möte pĂ„ jobbet under morgonen och bara nĂ„gra dagar kvar till semesterveckan. Inte fel. Bjussar pĂ„ en liten formbild i form av en DUBBELBICCE hĂ€r nedan ocksĂ„, egentligen mest för att pĂ„minna mig sjĂ€lv om att skita i att hela kroppen Ă€r sprĂ€ngfylld med vĂ€tska och att det Ă€r ok att jag ser ut som jag gör. VĂ€nster arm fortfarande betydligt svagare Ă€n höger osv men jaja 😅  It’s a work in progress, som min mor skulle ha sagt! 
 Denna gĂ„ng krĂ€vdes det iallafall bara 10 min betĂ€nketid att vĂ„ga ladda upp en sĂ„dan hĂ€r bild - att jĂ€mföra med förra gĂ„ngens 45 analyserande minuter inann jag kom mig för. Tycker Ă€ndĂ„ att det Ă€r kul att kolla tillbaka och se att det faktiskt hĂ€nder grejer - MYCKET grejer - i denna lilla kropp. Min bĂ€ttre hĂ€lft försĂ„g mig med 41561718 olika grejsimojser hĂ€romveckan och mĂ„ste sĂ€ga att HELSKOTTA vilken skillnad det blev pĂ„ trĂ€ningen efter det. Kan gĂ„ in nĂ€rmre pĂ„ vad det Ă€r i ett separat inlĂ€gg men det var iallafall effektivt, maxar och mosar pb:n varenda pass sedan jag började med dem, haha.. SĂ„dant Ă€r ju om inte annat bra för sjĂ€lvförtroendet đŸ’ȘđŸ»
 
 
(null)
 
 
Har dagen till Àra ocksÄ fÄtt en update frÄn Hampus nere i Holland. Stackaren har det lite jobbigt med den extrema vÀrme och skyhöga luftfuktighet som rÄder dÀr nere sÄ det tar lite tid för honom att öka bÄde i muskler och konidition. Men de Àr nöjda med honom iallafall och tycker att han har ordentligt med kapacitet om Àn alldeles för lite ork och kondition som sagt. NÀsta vecka ska han ivÀg pÄ en P&J som jag krÀvt en film ifrÄn sÄ att jag kan visa er ;) Lille rödingen.. 
 

JomensÄaaattteee

Försovit mig. Första jag ser nĂ€r jag i panik greppar telefonen för ATG kasta mig mer för trappan Ă€r ett meddelande dĂ€r nĂ„gon adresserat mig som Dennis. DENNIS. Bra uppvaknande mao.

(null)

Mitt kort har spĂ€rrats pga bedrĂ€geri sĂ„hĂ€r 3 dagar innan utlandsresa (justja, har jag sagt att jag och G ska till Grekland? Nej men det ska vi iallafall. PĂ„ lördag. Och mitt kort Ă€r spĂ€rrat).  Fick kĂ€ka min matlĂ„da med en fkn MINIATYRTESKED i plast pga MITT KORT ÄR SPÄRRAT OCH KUNDE INTE KÖPA PLASTBESTICK FÖR FEM SPÄNN och tanten i kafeterian kunde ICKE ge mig nĂ„gra bestick eller ens tĂ€nka sig att jag swishade henne och att hon betalade FEM SPÄNN med sitt kort. Och sĂ„ blev jag utkörd för jag sĂ„g inte de 5x5cm stora skyltarna om att MAN FÅR INTE ÄTA I BIBLIOTEKET. Nu sveper jag en dubbel dos PWO (förlĂ„t Gustaf) och drar och trĂ€nar pĂ„ lunchen tack och hej för mig đŸ™ƒđŸ‘‹đŸ» 
 
(null)

 
 (Dennis?!? DENNIS?!?! Kom igen sĂ„ jĂ€vla svĂ„rt Ă€r det inte).