Strong

04.00 ringde klockan imorse och 05.00 knatade jag in pĂ„ gymmet för att riva av ett bröstpass och sedan befinna mig pĂ„ jobbet innan 06. Jobbar bara fram till lunch idag för att Humlan ska skos, sĂ„ tĂ€nkte vara hĂ€r en timme extra och vĂ€nta med lunchen sĂ„ blir det inte sĂ„ mĂ„nga timmar som gĂ„r bort. Skön feeling att vara pĂ„ gymmet ensam och sedan fĂ„ knalla in pĂ„ ett mörkt kontor och ha nĂ„gon timme för mig sjĂ€lv. 
 
Jag ogillar verkligen att trĂ€na bröst och sĂ€rskilt drygt Ă€r det nĂ€r jag Ă€r sjĂ€lv för dĂ„ vĂ„gar jag mig aldrig pĂ„ lite tyngre vikter i bĂ€nkpressen vilket gör att jag kĂ€nner att jag Ă€r helt vĂ€rdelös pga orkar ingenting osv osv. Men idag gick det Ă€ndĂ„ över förvĂ€ntan med tanke pĂ„ att det var 2-3 veckor sedan jag tvingade mig sjĂ€lv till det, hehe.... MĂ€rker sĂ„dan sjuk skillnad pĂ„ kroppen sedan jag började trĂ€na, Ă€ven om jag inte alltid trĂ€nat systematiskt och dessutom inte haft nĂ„gon som helst kontroll över kosten, hehe.. G skĂ€ller och skĂ€ller pĂ„ mig över mina fantastiska kostvanor (middag = tvĂ„ riskakor och en stoooor skĂ„l frosties osv) men det Ă€r sĂ„ sjuuuuuukt omotiverande att laga mat till mig sjĂ€lv tycker jag. Helt vĂ€rdelöst. KĂ€nner mig iallafall stark pĂ„ ett helt annat sĂ€tt jĂ€mfört med tidigare och Ă€ven om jag Ă€r konstant bloated tack vare min kost (hehe) sĂ„ Ă€r jag ganska nöjd Ă€ndĂ„. Det kanske inte mĂ„ste handla om veins och gains precis jĂ€mt. Sparar det tĂ€nket till det Ă€r dags för beach-semster och jag fĂ„r panik istĂ€llet tĂ€nker jag, haha! 
 
(null)

Anyway. Bra start pĂ„ dagen och nu ska jag sticka ivĂ€g till jobbet för att som sagt knega fram till 12.00 och sedan swisha ivög till Humlis som ska skos och sedan vidare till Hampestamp. Hade tt riktigt nice chill pass med honom igĂ„r dĂ€r han bara joggades lite lĂ„ng och lĂ„g och kĂ€nde lite pĂ„ öppnor och skĂ€nkelvikningar. Nothin' special. I em fĂ„r vi se vad som hinns med men tanken Ă€r att jobba lite övergĂ„ngar och tempovĂ€clingar (=HALVHALTER) iallafall. 
 
Ciao peeps!


Kommentera inlÀgget hÀr: