Strong

04.00 ringde klockan imorse och 05.00 knatade jag in på gymmet för att riva av ett bröstpass och sedan befinna mig på jobbet innan 06. Jobbar bara fram till lunch idag för att Humlan ska skos, så tänkte vara här en timme extra och vänta med lunchen så blir det inte så många timmar som går bort. Skön feeling att vara på gymmet ensam och sedan få knalla in på ett mörkt kontor och ha någon timme för mig själv. 
 
Jag ogillar verkligen att träna bröst och särskilt drygt är det när jag är själv för då vågar jag mig aldrig på lite tyngre vikter i bänkpressen vilket gör att jag känner att jag är helt värdelös pga orkar ingenting osv osv. Men idag gick det ändå över förväntan med tanke på att det var 2-3 veckor sedan jag tvingade mig själv till det, hehe.... Märker sådan sjuk skillnad på kroppen sedan jag började träna, även om jag inte alltid tränat systematiskt och dessutom inte haft någon som helst kontroll över kosten, hehe.. G skäller och skäller på mig över mina fantastiska kostvanor (middag = två riskakor och en stoooor skål frosties osv) men det är så sjuuuuuukt omotiverande att laga mat till mig själv tycker jag. Helt värdelöst. Känner mig iallafall stark på ett helt annat sätt jämfört med tidigare och även om jag är konstant bloated tack vare min kost (hehe) så är jag ganska nöjd ändå. Det kanske inte måste handla om veins och gains precis jämt. Sparar det tänket till det är dags för beach-semster och jag får panik istället tänker jag, haha! 
 
(null)

Anyway. Bra start på dagen och nu ska jag sticka iväg till jobbet för att som sagt knega fram till 12.00 och sedan swisha ivög till Humlis som ska skos och sedan vidare till Hampestamp. Hade tt riktigt nice chill pass med honom igår där han bara joggades lite lång och låg och kände lite på öppnor och skänkelvikningar. Nothin' special. I em får vi se vad som hinns med men tanken är att jobba lite övergångar och tempoväclingar (=HALVHALTER) iallafall. 
 
Ciao peeps!


Kommentera inlägget här: