Om att jaga endorfiner och nöja sig med halvmesyrer

Hey gang!
Ber om ursäkt för frånvaron. Eller åtminstone för den ojämna närvaron som råder just nu. Jag befinner mig i ett väldigt mystiskt stadium i livet där jag håller på och funderar väldigt mycket på vem jag är, vart jag ska, vem jag vill vara, vem jag borde vilja vara, varför jag är som jag är nu och så vidare. Jag kanske har någon form av liten existentiell kris? Jag vet inte.
 
Jag vet iallafall att jag söker en rutin i vardagen som ger mig energi snarare än att suga ur den. Jag letar efter endorfinkickar i småsaker och nöjer mig med halvmesiga ridpass i full kareta i skogen för att de gör mig GLAD och lite hög på livet. Jag tränar inte systematiskt och proportionerligt utan prioriterar passen jag tycker är KUL. Skitsamma om det blir två benpass och två ryggpass på en vecka liksom. Vem bryr sig.  Jag letar efter att komma bort från stress och jag söker efter ett sätt att sluta pressa mig till max i alla aspekter av livet. Jag letar efter mig själv och undrar vilka egenskaper som egentligen är just jag. Under väldigt lång tid har dessa manipulerats och tryckts ned och nu vill jag hitta dem. Vem är jag? Vad vill jag? Stora frågor med långa svar. 
 
Som sagt. Jag finns här, i min lilla stuga i Falun. Jag knegar på som vilken annan som helst. Men under ytan är det lite rörigt just nu och därför är min närvaro hos er lite sviktande. Jag mår inte dåligt, det vill jag vara väldigt tydlig med. Tvärtom finns det så mycket i livet som gör att jag mår bra och det är där jag väljer att lägga mitt fokus. Jag är väldigt funderande och inne i mig själv just nu, och hit kommer vi nog alla förr eller senare tror jag. Ville bara att ni skulle veta det 🙃
 
En liten söndagsfundering blev det av det här inlägget, haha. Ha en toppendag peeps ❤️❤️
 
 
(null)


Kommentarer
Postat av: mariam

Det är väl fantastiskt att du gör det du vill för stunden. Skogsritt i galopp av ren lycka,dubbla pass av kicken av
f-n vad stark jag blivit! Sånt du kanske inte behöver tänka så mycket på vad,hur,varför du gör det. Lite sportlov:-)
Tänka på annat eller inget kan göra under för lösningar av tankenötter.
Newton fick sitta under äppelträdet för att komma på klarhet med gravitationen:-):-D
KM

2018-03-11 @ 13:22:06
Postat av: Anonym

Försök att måla upp konturer av dig själv i mål om att skapa en siluett. Föreställ dig sedan denna siluett i situationer, miljöer och omgivningar där du interagerar med andra människor och där du befinner dig dagligen. Se därefter hur mycket av dessa konturer som fade:ar iväg i varje situation och omgivning. När du märker att din siluett och föreställning inte riktigt blir fullständig så kan vi utgå ifrån att du blir stressad och obekväm eller något utav det just i den situationen, rollen eller miljön. Filtrera sedan bort dessa där din bild eller föreställning inte blir knivskarp för det är förmodligen varken där du ska vara och inte heller dit du ska. Ställ in ditt sikte på dessa där du ser en livs levande siluett i din visuella bild. Att lyssna till sin inre röst brukar vara det bästa av vägledning. Det kanske är någonting att gå på iallafall :) Be good!

Svar: Häftigt sätt att tänka, det ska jag försöka sätta mig ner och fundera över. Tack!
Danai Doverholt

2018-03-11 @ 13:51:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0