Om att jaga endorfiner och nöja sig med halvmesyrer

Hey gang!
Ber om ursÀkt för frÄnvaron. Eller Ätminstone för den ojÀmna nÀrvaron som rÄder just nu. Jag befinner mig i ett vÀldigt mystiskt stadium i livet dÀr jag hÄller pÄ och funderar vÀldigt mycket pÄ vem jag Àr, vart jag ska, vem jag vill vara, vem jag borde vilja vara, varför jag Àr som jag Àr nu och sÄ vidare. Jag kanske har nÄgon form av liten existentiell kris? Jag vet inte.
 
Jag vet iallafall att jag söker en rutin i vardagen som ger mig energi snarare Ă€n att suga ur den. Jag letar efter endorfinkickar i smĂ„saker och nöjer mig med halvmesiga ridpass i full kareta i skogen för att de gör mig GLAD och lite hög pĂ„ livet. Jag trĂ€nar inte systematiskt och proportionerligt utan prioriterar passen jag tycker Ă€r KUL. Skitsamma om det blir tvĂ„ benpass och tvĂ„ ryggpass pĂ„ en vecka liksom. Vem bryr sig.  Jag letar efter att komma bort frĂ„n stress och jag söker efter ett sĂ€tt att sluta pressa mig till max i alla aspekter av livet. Jag letar efter mig sjĂ€lv och undrar vilka egenskaper som egentligen Ă€r just jag. Under vĂ€ldigt lĂ„ng tid har dessa manipulerats och tryckts ned och nu vill jag hitta dem. Vem Ă€r jag? Vad vill jag? Stora frĂ„gor med lĂ„nga svar. 
 
Som sagt. Jag finns hĂ€r, i min lilla stuga i Falun. Jag knegar pĂ„ som vilken annan som helst. Men under ytan Ă€r det lite rörigt just nu och dĂ€rför Ă€r min nĂ€rvaro hos er lite sviktande. Jag mĂ„r inte dĂ„ligt, det vill jag vara vĂ€ldigt tydlig med. TvĂ€rtom finns det sĂ„ mycket i livet som gör att jag mĂ„r bra och det Ă€r dĂ€r jag vĂ€ljer att lĂ€gga mitt fokus. Jag Ă€r vĂ€ldigt funderande och inne i mig sjĂ€lv just nu, och hit kommer vi nog alla förr eller senare tror jag. Ville bara att ni skulle veta det 🙃
 
En liten söndagsfundering blev det av det hĂ€r inlĂ€gget, haha. Ha en toppendag peeps ❀❀
 
 
(null)

mariam:

Det Àr vÀl fantastiskt att du gör det du vill för stunden. Skogsritt i galopp av ren lycka,dubbla pass av kicken av
f-n vad stark jag blivit! SÄnt du kanske inte behöver tÀnka sÄ mycket pÄ vad,hur,varför du gör det. Lite sportlov:-)
TÀnka pÄ annat eller inget kan göra under för lösningar av tankenötter.
Newton fick sitta under ÀppeltrÀdet för att komma pÄ klarhet med gravitationen:-):-D
KM

Anonym:

Försök att mÄla upp konturer av dig sjÀlv i mÄl om att skapa en siluett. FörestÀll dig sedan denna siluett i situationer, miljöer och omgivningar dÀr du interagerar med andra mÀnniskor och dÀr du befinner dig dagligen. Se dÀrefter hur mycket av dessa konturer som fade:ar ivÀg i varje situation och omgivning. NÀr du mÀrker att din siluett och förestÀllning inte riktigt blir fullstÀndig sÄ kan vi utgÄ ifrÄn att du blir stressad och obekvÀm eller nÄgot utav det just i den situationen, rollen eller miljön. Filtrera sedan bort dessa dÀr din bild eller förestÀllning inte blir knivskarp för det Àr förmodligen varken dÀr du ska vara och inte heller dit du ska. StÀll in ditt sikte pÄ dessa dÀr du ser en livs levande siluett i din visuella bild. Att lyssna till sin inre röst brukar vara det bÀsta av vÀgledning. Det kanske Àr nÄgonting att gÄ pÄ iallafall :) Be good!

Svar: HÀftigt sÀtt att tÀnka, det ska jag försöka sÀtta mig ner och fundera över. Tack!
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: