Livet

Goddagens på er! 
Phew, vad livet håller på att ta kol på mig, haha. De senaste veckorna har varit helt insane på alla fronter. Kontentan och det ni behöver veta är iallafall att jag är sjukskriven fram till den 11/4 på grund av lite olika skäl som inte uteslutande har med influensa att göra och fram tills att jag är back on track där så ska jag ta igen mig ur alla aspekter.
 
 Man lär så länge man lever heter det ju och jag är i full gång med att lära mig saker om både mig själv och om andra människor i detta nu. Det är fascinerande hur man tror att man vet saker om folk (och sig själv) och beroende på när, var och hur man träffar och bemöter människor så kan allt vändas uppochner. Och sen ruskas om lite och vändas tillbaka igen. Så himla märkligt. För att förstå mig på dessa företeelser har jag börjat simultanläsa "Omgiven av idioter" och "Omgiven av psykopater" vilket har fått mig att få en otroligt cynisk syn på världen, haha. Skämt åsido så är böckerna genialiska. Uppskattar dem verkligen enormt. 
 
På hästerifronten så har stallägar-Matilda fått ta över Hampus roder fram tills nu i veckan då jag ska våga mig tillbaka efter ett ganska så långt uppehåll då motivationen, orken, glädjen och den allmänna lusten verkligen trytit. Mycket på grund av att jag varit sjuk såklart, men jag gissar att det även ligger lite andra orsaker här som jag inte behöver gräva i med er 😉 
 
Anyway. Solen skiner, jag har fått mina första fräknar och allting händer av en anledning. Livet är ganska så bra ändå ju. Även om man är lite sjuk och så ibland. Carpe diem osv. Love ya'll för att ni envist hänger kvar här trots frånvaro. Pusshaaaj.
 
Mvh jag efter 15 min i solen. Saknar mina fransar för övrigt.  
 
 
 
Jessica:

❤️❤️

mariam:

<3<3

mariam:

Haha du vet me oldschool...hjärtan skulle det bli:-) / M

Anna:

❤️❤️❤️ Ta hand om dig Danai!

Anonym:

Slut med nya killen?

Svar: Är i Linköping nu :)
Danai Doverholt

Anonym:

Så inte slut? Skönt! :)

Svar: Yas!
Danai Doverholt

Kommentera inlägget här: