Lillfredag!

Godmorgon! 
Allting blir vad man gör det till hörrni! Tisdagar är väl ändå typ veckans tråkigaste dag..? Ugh. Jaja. Idag ska jag kriga på med varumärkesprofileringar och logistiklösningar hela dagen. Sedan ska jag vidare till stallet för lite lösgörningsjobb med HampeStamp. Vi var ute och gasade i skogen i söndags så jag skulle kunna tänka mig att han är lite stel såhär två dagar efter. Igår skrittades han bara och lite chill jobb idag väntar alltså ikväll för att stretcha ut honom bara. Nothin´special! 

(null)

I övrigt så kommer G hit imorgon så en smärre sanering av huset är väl på sin plats ikväll. Han är pollenallergisk och känner av pälsdjur litegrann också, så mitt hus är ju som att vandra in i en bomb för honom, haha... Farväl alla drömmar om att ha inneboende hästskötare osv.. Nejdå, faktum är att han gått en akupunktur-kur som hjälpt massor! Kan vara värt att lägga på minnet. Jag hade ingen aning om att allergier kunde avhjälpas med nålar, men tydligen så är så fallet. Jag har lite svårt för sådana där magi-kurer med energier och balans i kroppen osv men det verkar ju onekligen fungera.. Kanske skulle testa det mot min korta stubin, det är kanske balans i kroppen/hormonerna jag behöver uppnå, haha....
 
Anyway. Igår pratade jag med min vän Ursula en stund och fick återigen mycket att fundera på vad gäller ridning och utveckling. Vad roligt det är med vänner som ger en tankenötter i present varje gång man talas vid. De funderingarna kommer upp här ikväll eller imorgon. 
 
Ciao!
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Zinktillskott kan även bota allergier, vet flera som numera kan ha katt,hund m.m som tidigare ej kunnat pga pälsallergi.

Svar: Nice, ska proppa i honom det också! Tack för tipset!
Danai Doverholt

2018-03-13 @ 18:34:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0