Lillfredag!

Godmorgon! 
Allting blir vad man gör det till hörrni! Tisdagar Ă€r vĂ€l Ă€ndĂ„ typ veckans trĂ„kigaste dag..? Ugh. Jaja. Idag ska jag kriga pĂ„ med varumĂ€rkesprofileringar och logistiklösningar hela dagen. Sedan ska jag vidare till stallet för lite lösgörningsjobb med HampeStamp. Vi var ute och gasade i skogen i söndags sĂ„ jag skulle kunna tĂ€nka mig att han Ă€r lite stel sĂ„hĂ€r tvĂ„ dagar efter. IgĂ„r skrittades han bara och lite chill jobb idag vĂ€ntar alltsĂ„ ikvĂ€ll för att stretcha ut honom bara. NothinÂŽspecial! 

(null)

I övrigt sÄ kommer G hit imorgon sÄ en smÀrre sanering av huset Àr vÀl pÄ sin plats ikvÀll. Han Àr pollenallergisk och kÀnner av pÀlsdjur litegrann ocksÄ, sÄ mitt hus Àr ju som att vandra in i en bomb för honom, haha... FarvÀl alla drömmar om att ha inneboende hÀstskötare osv.. NejdÄ, faktum Àr att han gÄtt en akupunktur-kur som hjÀlpt massor! Kan vara vÀrt att lÀgga pÄ minnet. Jag hade ingen aning om att allergier kunde avhjÀlpas med nÄlar, men tydligen sÄ Àr sÄ fallet. Jag har lite svÄrt för sÄdana dÀr magi-kurer med energier och balans i kroppen osv men det verkar ju onekligen fungera.. Kanske skulle testa det mot min korta stubin, det Àr kanske balans i kroppen/hormonerna jag behöver uppnÄ, haha....
 
Anyway. IgĂ„r pratade jag med min vĂ€n Ursula en stund och fick Ă„terigen mycket att fundera pĂ„ vad gĂ€ller ridning och utveckling. Vad roligt det Ă€r med vĂ€nner som ger en tankenötter i present varje gĂ„ng man talas vid. De funderingarna kommer upp hĂ€r ikvĂ€ll eller imorgon. 
 
Ciao!
 
 
Anonym:

Zinktillskott kan Àven bota allergier, vet flera som numera kan ha katt,hund m.m som tidigare ej kunnat pga pÀlsallergi.

Svar: Nice, ska proppa i honom det ocksÄ! Tack för tipset!
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: