Alive

Godmorgon! 
Efter en vecka där måendet gått som en bergochdalbana med allt ifrån magsjukekänningar till konstig feber så ser jag väldigt mycket fram emot fredag vill jag lova. G har varit här hela veckan och utsatt sig själv för alla möjliga basilusker i syfte att omhänderta en liten ämlig mig, men SSK-student som han är så verkar han ha klarat sig undan insjuknande. Det kan ju hända att han faktiskt har ett bättre immunförsvar än mitt non-existena också, vem vet. 
 
Vanlig dag på jobbet idag iallafall, med alla dess utmaningar och roligheter. Sedan ska jag förbi stallet och därefter väntar ÄNTLIGEN ett besök hos världens bästa Cissi som varit mammaledig sedan i januari för att få fransar och naglar fixade. YESYESYES!!!!! Och så väntar G på mig hemma när jag väl anländer i Kalvsbäcken igen sent ikväll. Det måste ju ändå vara en av de bästa känslorna - att få komma hem till någon man verkligen, verkligen tycker om efter en lång dag. Det är en vardagslyx som jag bara älskar, särskilt när bae bor 35 mil bort och i vanliga fall inte har möjlighet att vara här i veckorna. Big up på den! 
 
Vi hörs finisar, ville bara säga att jag lever. Hingstletandet går för övrigt vidare, STORT tack för alla era värdefulla och intressanta tips, erfarenheter och idéer. Jag uppskattar verkligen enormt att ni tar er tid att skriva ner era tankar.  Jag är övertygad om att någonstans bland era kommentarer finns blivande bebisens farsgubbe ;) 
 
 

Kommentarer
Postat av: Ellen - tävlingsryttare

Det ska bli roligt att se vad du väljer för hingst. Så spännande!

2018-03-08 @ 18:15:39
URL: http://ellenshorselife.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0