Alive

Godmorgon! 
Efter en vecka dÀr mÄendet gÄtt som en bergochdalbana med allt ifrÄn magsjukekÀnningar till konstig feber sÄ ser jag vÀldigt mycket fram emot fredag vill jag lova. G har varit hÀr hela veckan och utsatt sig sjÀlv för alla möjliga basilusker i syfte att omhÀnderta en liten Àmlig mig, men SSK-student som han Àr sÄ verkar han ha klarat sig undan insjuknande. Det kan ju hÀnda att han faktiskt har ett bÀttre immunförsvar Àn mitt non-existena ocksÄ, vem vet. 
 
Vanlig dag pĂ„ jobbet idag iallafall, med alla dess utmaningar och roligheter. Sedan ska jag förbi stallet och dĂ€refter vĂ€ntar ÄNTLIGEN ett besök hos vĂ€rldens bĂ€sta Cissi som varit mammaledig sedan i januari för att fĂ„ fransar och naglar fixade. YESYESYES!!!!! Och sĂ„ vĂ€ntar G pĂ„ mig hemma nĂ€r jag vĂ€l anlĂ€nder i KalvsbĂ€cken igen sent ikvĂ€ll. Det mĂ„ste ju Ă€ndĂ„ vara en av de bĂ€sta kĂ€nslorna - att fĂ„ komma hem till nĂ„gon man verkligen, verkligen tycker om efter en lĂ„ng dag. Det Ă€r en vardagslyx som jag bara Ă€lskar, sĂ€rskilt nĂ€r bae bor 35 mil bort och i vanliga fall inte har möjlighet att vara hĂ€r i veckorna. Big up pĂ„ den! 
 
Vi hörs finisar, ville bara sÀga att jag lever. Hingstletandet gÄr för övrigt vidare, STORT tack för alla era vÀrdefulla och intressanta tips, erfarenheter och idéer. Jag uppskattar verkligen enormt att ni tar er tid att skriva ner era tankar.  Jag Àr övertygad om att nÄgonstans bland era kommentarer finns blivande bebisens farsgubbe ;) 
 
 
Ellen - tÀvlingsryttare:

Det ska bli roligt att se vad du vÀljer för hingst. SÄ spÀnnande!

Kommentera inlÀgget hÀr: