Livet

Goddagens pÄ er! 
Phew, vad livet hÄller pÄ att ta kol pÄ mig, haha. De senaste veckorna har varit helt insane pÄ alla fronter. Kontentan och det ni behöver veta Àr iallafall att jag Àr sjukskriven fram till den 11/4 pÄ grund av lite olika skÀl som inte uteslutande har med influensa att göra och fram tills att jag Àr back on track dÀr sÄ ska jag ta igen mig ur alla aspekter.
 
 Man lÀr sÄ lÀnge man lever heter det ju och jag Àr i full gÄng med att lÀra mig saker om bÄde mig sjÀlv och om andra mÀnniskor i detta nu. Det Àr fascinerande hur man tror att man vet saker om folk (och sig sjÀlv) och beroende pÄ nÀr, var och hur man trÀffar och bemöter mÀnniskor sÄ kan allt vÀndas uppochner. Och sen ruskas om lite och vÀndas tillbaka igen. SÄ himla mÀrkligt. För att förstÄ mig pÄ dessa företeelser har jag börjat simultanlÀsa "Omgiven av idioter" och "Omgiven av psykopater" vilket har fÄtt mig att fÄ en otroligt cynisk syn pÄ vÀrlden, haha. SkÀmt Äsido sÄ Àr böckerna genialiska. Uppskattar dem verkligen enormt. 
 
PĂ„ hĂ€sterifronten sĂ„ har stallĂ€gar-Matilda fĂ„tt ta över Hampus roder fram tills nu i veckan dĂ„ jag ska vĂ„ga mig tillbaka efter ett ganska sĂ„ lĂ„ngt uppehĂ„ll dĂ„ motivationen, orken, glĂ€djen och den allmĂ€nna lusten verkligen trytit. Mycket pĂ„ grund av att jag varit sjuk sĂ„klart, men jag gissar att det Ă€ven ligger lite andra orsaker hĂ€r som jag inte behöver grĂ€va i med er 😉 
 
Anyway. Solen skiner, jag har fĂ„tt mina första frĂ€knar och allting hĂ€nder av en anledning. Livet Ă€r ganska sĂ„ bra Ă€ndĂ„ ju. Även om man Ă€r lite sjuk och sĂ„ ibland. Carpe diem osv. Love ya'll för att ni envist hĂ€nger kvar hĂ€r trots frĂ„nvaro. Pusshaaaj.
 
Mvh jag efter 15 min i solen. Saknar mina fransar för övrigt.  
 
 
 

Lever

Vill bara sĂ€ga att jag lever. MĂ„r under omstĂ€ndigheterna bra Ă€ndĂ„. Ni kommer att fĂ„ ta del av livet som vanligt sĂ„ fort flunsan Ă€r borta och livet Ă€r lite mer normalt igen. För tillfĂ€llet Ă€r livet ganska sĂ„ negativt laddat och jag har ingen positiv energi att dela med mig av till er vilket kĂ€nns sjukt trĂ„kigt.. men kan Britney Spears repa sig sĂ„ kan nog jag det ocksĂ„. Jag jobbar pĂ„ det, promise.

Cheerio! ❀ (katter Ă€r bra skit, visste ni det?)

(null)

Blooming out

Godmorgon!
SÄ har Àntligen sjukdomen och illamÄendet jag kÀnt av i kroppen till och frÄn blommat ut i en riktig superinfluensa och jag ligger helt dÀckad och tycker vÀldigt, vÀldigt synd om mig sjÀlv. Febern Àr pÄ topp och min hals kÀnns som om den hellre skulle ta livet av sig Àn att försöka svÀlja nÄgonting. Det enda positiva med det Àr vÀl kanske att jag fÄr kÀka obegrÀnsat med Ben & Jerrys.. 
 
Anyway. Nu vet ni varför jag Àr lite seg hÀr inne. MÄr kasst, helt enkelt. Men lÀser era kommentarer angÄende talibantygel med stort intresse! Vilka kloka lÀsare jag har, och som vanligt Àr det sÄ himla kul att ni tar er tiden att skriva lÄnga, vÀlformulerade kommentarer med hur ni tÀnker. Mycket intressant! Tack!
 
Bild frÄn en dag dÄ jag mÄdde en aning bÀttre. Oh lord, vad lite man uppskattar att man Àr frisk, tills man blir sjuk, haha..