Stuck

Goddagens pÄ er.

HĂ€r finner ni en miserabel ungdom i febern och halsontets klor fortfarande. Huvudet vĂ€rker, musklerna vĂ€rker, halsen vĂ€rker, lederna vĂ€rker – allting bara vĂ€rker i hela mig. Kollar mig i spegeln och ser ett blekt litet spöke kolla tillbaka, haha... Har haft noll aptit sedan midsommar och nĂ€r jag vĂ€l blivit hungrig har jag bara haft en massa konstiga cravings som löjromstoast och pasta med endast olivolja och havssalt??!?! 

Snurrar runt hÀr bland tÀckena och katterna blir som galna pÄ mig för att jag inte kan ligga still. Rastlös Àr bara förnamnet. Jag Àr inte gjord för att vara stilla under lÄnga perioder, det föder rastlöshet och lite lÀtt panik hos mig att vara mer eller mindre sÀngliggande och varken kunna jobba, trÀna eller ta tag i nÄgot av alla 100 projekt som vÀntar pÄ mig hemmavid... SlÀpar mig runt huset som en 90:Ärig dam som sedan lÀnge hade behövt rullator men fortfarande hasar runt utan. Det gÄr med andra ord lÄngsamt att lunka runt hÀr hemma nuförtiden. 

Idag var jag inne pÄ jobbet en stund för att klara av ett viktigt möte iallafall, och sedan tillbaka till sÀngkammaren. HÀr ligger jag nu i mörkret och huttrar. YES. 

KÀnner mig ganska exakt som nedan. UGH. 

 
Anonym:

Du Àr verkligen sjuk ofta. Har det alltid varit sÄ för dig?

Svar: Yes, Ànda sedan jag var liten. Under tidiga tonÄren hade jag nÀstan jÀmt 4 dagar sjukdom/mÄnad och dÄ nÀstan alltid halsfluss och/eller 40-42 graders feber.

De senaste Ă„ren har jag inte alls varit sjuk lika ofta men iĂ„r har jag fĂ„tt mig en slĂ€ng av sleven igen verkar det som 🙄
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: