Serenity

Goddagens! 
Torsdag Ă€r det idag och det Ă€r en dag i lĂ€ttnadens tecken. Jag har fattat ett stort, svĂ„rt beslut idag och vilken lĂ€ttnad det Ă€r att fĂ„ sjĂ€lva beslutsfattandet ur vĂ€rlden. "Å ena sidan, Ă„ andra sidan". Tusen varv i huvudet och tillbaka. Det finns alltid tvĂ„ sidor av ett mynt men till syven och sist ska man nog göra vad magen sĂ€ger. Det brukar bli bĂ€st. Jag kommer att tala om exakt vad det gĂ€ller inom kort, men just nu fĂ„r ni nöja er med den hĂ€r lite jobbigt diffusa formuleringen.
 
För att Ă„tergĂ„ till lite hĂ€stigare skriverier sĂ„ fick Hampestam aldrig göra nĂ„gon banhoppning förra veckan. Jag utlovade ju film till er och det Ă€r alltsĂ„ inte sĂ„ att jag struntar i er utan det handlar bara om att han inte kom ivĂ€g. Anledningen till detta Ă€r att lille gullegubben hade rejĂ€l hosta en dag förra veckan och dĂ€refter lite lĂ€ttare torrohosta, sĂ„ Zach och My började misstĂ€nka att han fĂ„tt nĂ„gon form av foderstrupsförstoppning vilket ju inte Ă€r en sĂ„ rolig grej. Efter medicinering och koll sĂ„ mĂ„r han nu bĂ€ttre iallafall och Ă€r fit for fight, sĂ„ vi fĂ„r helt enkelt ge oss till tĂ„ls med att se lite filmer. Hittills Ă€r det ju mycket ork som saknas men jag tycker att han ser bĂ€ttre och bĂ€ttre ut och tvivlar inte pĂ„ att My och Zach har all förmĂ„ga att plocka fram det bĂ€sta ur honom. Är iallafall vĂ€ldigt glad över att de Ă€r sĂ„ noggranna med honom, en sak mindre för mammahjĂ€rtat att oroa sig för, haha.. 
 
 
Rev för övrigt av ett armpass innan jobbet imorse och det Ă€r sĂ„ SVÅRT att fĂ„ till allting ordentligt. Har mĂ€rkt att jag har svĂ„rt att fĂ„ kontakt med biceps i mĂ„nga övningar och idag la jag mĂ€rke till att det beror pÄ hur jag vinklar handleden och att jag vrider hela j*vla vĂ€nsteraxeln i varenda rörelse!?!?!??! AlltsĂ„ HUR SVÅRT ska det vara att aktivera rĂ€tt muskel UTAN att kompensera med att vrida axeln eller vinkla handleden eller skjuta ut höften osv osv osv? SĂ„ sned i kroppen att det Ă€r sorgligt... Tröstar mig med att det kanske, kanske blir bĂ€ttre nĂ„gon dag om jag trĂ€nar pĂ„ duktigt (och om Gustaf masserar mig JÄTTEJÄTTEJÄTTEofta), haha. 
Anonym:

Usch, foderstrupsförstoppning Àr inte en rolig grej... Min ponny dog av det efter att stÄtt pÄ intensivvÄrd i 2 veckor):
Roligt att du uppdaterar!

Svar: Men fy, vad sĂ€ger du! 🙁 Beklagar verkligen. Turligt nog verkar det ha varit vĂ€ldigt lindrigt (om det ens var en foderstrupsförstoppning) i hans fall..
Danai Doverholt

Linn:

SĂ„ lĂ€nge du Ă€r bekvĂ€m med beslutet och att det kĂ€nns rĂ€tt, sĂ„ kan du vĂ€nta tills du kĂ€nner att det Ă€r dags att berĂ€tta för oss. Kul med en uppdatering frĂ„n Hampus😊

Svar: Tack för din fina kommentar!
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: