Planzzz

HĂ€romdagen pratade jag med Zach om Hampus och jag tĂ€nkte dĂ€rför berĂ€tta för er vad vi kom fram till. Det Ă€r ju trots allt nĂ„gra hĂ€star i headern Ă€n sĂ„ lĂ€nge sĂ„ lite hĂ€st mĂ„ste vi ju prata 😉 Men jag har iallafall kommit fram till att Hampestamp med allra största sannolikhet inte kommer att komma tillbaka till Sverige utan han kommer att sĂ€ljas till Holland. Han Ă€r för stor för mig och jag har under mina hĂ€stfria mĂ„nader sedan april verkligen kommit underfund med att jag inte trivts med en sĂ„ stor och lĂ„ngsam hĂ€st utan vill ha en mindre, rappare sak om jag överhuvudtaget ska tycka det Ă€r roligt. 
 
Det Àr sÄ synd för det Àr sÄ mÄnga framtidsfunderingar och drömmar som liksom krossas iom ett sÄdant hÀr beslut, men jag varken vill eller kan tvinga mig sjÀlv bara för att han besitter mer kapacitet Àn alla mina tidigare hÀstar tillsammans.. Jag har haft hand om Hampe sedan dagen han föddes mer eller mindre och han Àr en sÄdan pÀrla till hÀst med sÄ mycket att ge. Jag Àr sÄ stolt över honom, min lille skrutt. Men nÄgon annan kommer att göra det bÀttre och tycka att det Àr roligare Àn vad jag tycker, och han blir behandlad som en riktig prins dÀr nere sÄ jag Àr övertygad om att han mÄr sÄ bra han bara kan. 
 
 
 
Med det sagt sÄ fÄr vi se lite vad som sker pÄ hÀstfronten nu.. Humlisen har Ànnu inte brunstat och jag tror jag lÄter bli att betÀcka henne iÄr till slut, trots alla ihÀrdiga funderingar kring hingst. Just nu vet jag ju inte alls hur livet kommer att se ut ens i höst och Àn mindre nÀsta Är - om det vankas, plugg, heltidsjobb, plugg pÄ heltid i kombo med jobb pÄ deltid eller vad jag hittar pÄ. Och nÄgonstans Àr det ju lite av livets finess att inte riktigt veta ÀndÄ. Det blir ju som det ska i slutÀndan ÀndÄ. 
 
 
Anonym:

Saknar du hÀstarna/ ridningen eller Àr det roligare med gymtrÀningen?

Svar: Jag saknar absolut ridningen, enormt mycket! Men just nu passar det mig bĂ€ttre att vara utan hĂ€st av en olika skĂ€l och dĂ„ gör jag det bĂ€sta jag kan av gymmandet och tar det lite mer seriöst Ă€n vad jag gjort tidigare för att försöka rĂ€ta ut snedheterna och svagheterna som satt sig i kroppen efter alla Ă„r av stalljobb 😉

PĂ„ sikt Ă€r mĂ„let att jag ska kombinera de tvĂ„ som jag gjorde tidigare đŸ™ŒđŸ»
Danai

mariam:

Vill inte trycka "gilla" för det Àr ju trÄkigt att du kÀnner att det Àr dags att slÀppa Hampus, MEN gillar att du Àr sÄ klok!:-)
Mvh M

Malin Westergren:

SÄ trist! :( Jag tyckte ni var sÄ fina tillsammans och tvivlade aldrig pÄ att du skulle fixa det! Men det var ett vÀldigt klokt beslut och att kunna erkÀnna era möjligheter och förutsÀttningar tillsammans. I fortsÀttningen hoppas jag du har kvar din blogg ÀndÄ och att det blir mer gyminlÀgg :D

Kommentera inlÀgget hÀr: