På den sjätte dagen

Femte dagen hemma. Och på den femte dagen kliver hon upp för första gången på en vecka utan att migränen skär genom huvudet och nog är halsen lite mindre rosslig idag allt. Skönt!
 
"Är du inte sjuk väldigt ofta?"
 
Jo, det är jag. Under våren och sommaren har det varit mycket för yours truly att processa och komma underfund med. Men mår inte själen bra så gör inte kroppen det heller och då blir man sjuk. Antingen i kroppen eller i knoppen. Jag har provat bägge under årets gång och måste ändå säga att jag föredrar när kroppen är sjuk framför när knoppen är det.
Nu är jag på banan igen och jag hoppas att detta var den sista slängen av sleven på länge. Eller jag vet snarare att det var det. Det sista sjuka som måste ur kroppen innan jag kan få vara frisk och vara jag
 
Nu kör vi. 
 
 
 
Frida :

Haha låter konstigt, men ”äntligen” någon mer än mig som är sjuk stup i kvarten. Alltid fått höra ”du är alltid sjuk” ”hur kan man va sjuk så ofta”. Ja jag vet inte?! Jag bara är det 😂 alltid haft pissförsvar i kroppen. blivit något bättre senaste 1-2 åren men tidigare hade jag halsfluss, feber, lunginflammation och var allmänt hängig all the time. Feel ya!

Kommentera inlägget här: