It’s a slow progress

Ugh. Dagens benpass blev mer en kortfattad kamp för överlevnad än någonting vettigt uppbyggande. Det märks verkligen att jag sov dåligt inatt samt käkade dåligt igår. Dessutom nya maskiner som tar på lite andra ställen vilket gör att man inte orkar lika tungt som när man är på sitt vanliga gym och kan köra sin vanliga rutin...  Kort sagt inte direkt ett drömmigt pass, haha.. MEN det är också viktigt att musklerna får variation både vad gäller vilka maskiner/vikter man kör, var de "nyper" någonstans samt vilken ordning man kör sina övningar. Variation är tydligen viktigt även när man ska bygga muskler på sig själv - inte bara på kusarna 😅 Intressant när man kan ta idéer man haft kring hästar och applicera dem på sin egna träning och tvärtom, tror att man kan lära sig mycket på att dra paralleller mellan de två grejerna. Men med det sagt så suger det ju ändå precis lika mycket att inte känna sig stark, haha..

Bjussar på två bilder iaf. Det är ett låååååångsamt jobb men jag ser sådan skillnad mot hur min kropp såg ut i höstas. Om jag ändå hade tänkt på att ta lite formbilder då.... jaja, nu har jag dessa för framtiden iallafall! Det är så mycket jag bara vill ändra NU men det är som sagt a work in progress.

(null)

(null)

Nu regnar det för fullt här hemma och jag ska spendera dagen med att göra något så spännande som att plocka kottar, städa och få ordning på lite papper. Sådant man gör när man är vuxen och bor i stuga med tallar på tomten helt enkelt. Och jag skulle inte vilja ha det på något annat sätt faktiskt. Myssöndag ♥️


Kommentera inlägget här: