Happy delux

AlltsĂ„ INGEN Ă€r gladare Ă€n jag efter morgonen axel-slakt! Testade ett nytt gym hĂ€r i stan och det var fantabuluos. Fick sĂ„dan grym kontakt, grym pump, grym kĂ€nsla och var dessutom ensam sĂ„ jag kunde vĂ„ga mig pĂ„ att filma bakifrĂ„n sĂ„ att jag kunde se hur det sĂ„g ut ordentligt. Och vad NYTTIGT  det Ă€r att se sig sjĂ€lv ur andra vinklar alltsĂ„. I ridningen Ă€r det mer en sjĂ€lvklarhet att filma olika övningar och trĂ€ningar men jag har hittills aldrig sett en film pĂ„ mig medan jag trĂ€nar. Helt plötsligt fick jag se att konturerna pĂ„ ryggen och axlarna sĂ„ smĂ„tt (obs SMÅÅTTT) börjar göra entrĂ© och att kunna se precis hur musklerna jobbar (nu nĂ€r jag svettats bort lite vĂ€tska ur kroppen, haha) Ă€r verkligen otroligt nyttigt. VĂ„gar inte riktigt lĂ€gga ut dagens film för jag sĂ„g sĂ„ mĂ„nga fel jag gjorde, men ni fĂ„r nĂ„gra prints iallafall. SĂ„ sĂ„ sĂ„ glad över att se sĂ„dan skillnad pĂ„ ryggen och axlarna mina!
  (null)
 
(null)
 
HÀr ser man exempelvis min eviga struggle med att göra LIKADANT pÄ bÄda sidor. Alltid Àr det nÄgon arm eller axel eller handled som flippar ur. Ugh.
(null)
 
Nöjd och glad ska jag nu göra entré pÄ jobbet iallafall efter att ha lÀmnat in bilen pÄ service. Har ett avgörande viktigt möte i eftermiddag att preppa inför. Mer om det en annan dag. Ciao!
 
Johanna:

Men snÀlla du. Hur snygga kan ett par axlar vara egentligen?? VÀldig(!) sugen pÄ att skaffa gymkort nu..

Svar: Haha trodde först detta var nĂ„gon form av hatkommentar kring att jag hetsade mina axlars utseende men blev snabbt omvĂ€nd 😅 Tack!! 🌟 Och det Ă€r bara att testa sig fram och vĂ„ga köra Ă€ven fast man inte kan nĂ„gonting i början och det kĂ€nns övermĂ€ktigt. Ett av de bĂ€sta besluten jag tagit utan tvekan 😍 Heja heja!
Danai Doverholt

Anonym:

JÄVLAR.

Kommentera inlÀgget hÀr: