Eat. SLEEP. Train. Repeat

Goddagens!
Idag har jag provat nÄgonting som inte hÀnt förut, nÀmligen att svimma! TrÀnade pÄ som vanligt med lite illamÄende under morgontimmen, men inget sÀrskilt. Duschade som vanligt och nÀr jag kommit ut ur duschen sÄ bara svartnade det och nÀr jag slog upp ögonen igen satt det en snÀll dam ovanför mig och jag hade en nyvunnen bula, haha.. Slocknade totalt verkligen och var vÀck i nÄgra minuter sa hon.. Kroppen Àr nog lite lÀtt less pÄ att sova 2h varje natt och tvingas prestera pÄ det.. Menmen, lite socker och en proteinshake sÄ Àr jag pÄ benen igen och redo för en arbetsdag.
Det blir nog en vilodag imorgon med andra ord, eller Ätminstone en (förhoppningsvis) lÄng natts sömn följt av en vÀlbehövlig sovmorgon. Puh. Vilken start pÄ dagen, haha... 
 
I tid till jobbet lyckades jag vara iallafall och nu Àr det bara köra pÄ. Det ska ju inte vara lÀtt att leva, om man sÀger sÄ, haha. Ha en toppentorsdag peeps! Imorgon Àr det fredag (och midsommar)!
 
Typ sÄhÀr kÀnner jag mig. Risig somfan men rÀtt glad ÀndÄ. Det finns mycket att vara glad över Àven om kroppjÀveln inte vill sova om nÀtterna. 
 
(null)
 
Cornelia:

Men hjĂ€lp vad lĂ€skigt! Var rĂ€dd om dig sjĂ€lv, visst ska man pressa sig sjĂ€lv men kanske inte FÖR hĂ„rt. Vilodag lĂ„ter som en bra idĂ©!

Svar: Nej det ligger nog lite stress i den hÀr kroppen som behöver fÄ vilas ut lite. Tack <3
Danai

Anonym:

Var rÀdd om dig!

Svar: Tack det ska jag..
Danai

Maria:

Hej! Jag provade att gÄ ett kbt-program för sömnbesvÀr och det var tufft men hjÀlpte, gick frÄn 3 till 6 timmars sömn per natt pÄ 10 veckor. Det hjÀlper ju inte grundorsaken Àven om man inte har nÄn annan samtalskontakt (rekommenderar jÀttemycket det ocksÄ!) sÄ kan det ge en förbÀttring. Circadin kan ocksÄ hjÀlpa, det Àr ett naturligt hormon och Àr inte lika fysiskt beroendeframkallande som "riktig" sömnmedicin. Sjukt jobbigt att inte sova, man fÄr va snÀll mot sig sjÀlv tills livssituationen bÀttrat sig.

Anonym:

Var rĂ€dd om dig sjĂ€lv och din kropp!!! 🙏

Wanderlust by Jona:

Men usch dÄ, ta hand om dig fina du! <3

Kommentera inlÀgget hÀr: