Decision

Förra veckan fattade jag ett avgörande beslut och det var att säga upp mig från min nuvarande arbetsplats. Det är ett beslut som jag funderat på länge och som verkligen gnagt i mig, men som till syven och sist är det enda rätta för att jag ska kunna må bra. En lättnad och en del ångest på samma gång, lär jag nog beskriva det som. 
Jag kommer att vara kvar i en månad, till den 13/7 och sedan får vi se vad jag hittar på.
 
När jag är vilsen är min trygghet att plugga. Plugga vet jag hur man gör och det ger mig så mycket att lära mig och utvecklas konstant inom områden jag verkligen brinner för. Därför vill jag verkligen börja plugga till min master inom marketing i höst, men det återstår att se om jag kommer in. Skickade in en ansökan i våras när ansökningstiden ändå var öppen, lite "ifall att", och det var ju tur när det blev såhär. 
 
Jag tror på att allting löser sig. Att allting som händer är av en anledning och att det blir som det ska, till slut. Kanske inte riktigt än. Men till slut. Vi får väl se om jag för en gångs skull i mitt liv kan ha rätt, haha 😅
 
 
 
Birgitta:

Man har ju förstått att det har varit något som inte varit ok med din arbetssituation- vem jobbar på ett bibliotek liksom?

Svar: Att jag suttit i bibblan är för att jag jobbat en del på högskolan (som ju är min arbetsgivare) och biblioteket där är lätt bästa stället att sitta och jobba där, sådan bra atmosfär! 😃
Danai

Lisa:

Har du bytt jobb en gång redan? Trodde du jobbade åt något bygg företag eller likande ?😊

Svar: Nej jag är kvar. Är anställd av högskolan dalarna men jobbat för ett byggföretag. Som en konsult, kan man säga 😊
Danai

Kommentera inlägget här: