VÀrlden pÄ axlarna

Gooooodmorgon fella's! 
För varje dag som gÄr stiger humöret lite pÄ yours truly. En dag gjord, 6 jobbdagar kvar innan leeedighet (och 2 dagar kvar till antagningsbesked!!). Att det kan vara sÄ uppskattat att fÄ göra... ingenting. Wow. Har verkligen inga planer förutom att eventuellt Äka till nÄgot spa och köra en heldagsrenovering pÄ lille kroppen som tappert kÀmpat sig genom vÄren och försommaren, haha.. 
 
IgĂ„r kvĂ€ll var jag pĂ„ gymmet sent (efter att ha fĂ„tt fiiiiina fransar) och brĂ€nde av ett axelpass. Axlar har blivit min nya storfavorit av den enkla anledningen att jag Ă€r genetiskt lagd att lĂ€tt bygga pĂ„ axlarna. Jag hade ju önskat att det var röven, men jaja - man kan vĂ€l inte fĂ„ allt đŸ™„đŸ€·đŸ»â€â™€ïž
NÀr jag kÀnner mig lite less och vÀrdelös Àr en genomkörare pÄ axlarna dÀrför den perfekta egoboosten och efter en trasslig jobbmÄndag var det precis vad jag behövde. Tungt pass som gick lÀtt som en plÀtt blev det iallafall, och denna lilla sjÀl fick lÀmna gymmet precis lika egotrippad som förvÀntat. Ganska skönt. MÄste dock lÀgga in 172343971 övningar för baksidan av axlarna som Àr sjuuukt svÄra att komma Ät.. HÄllningen behöver förbÀttras en aning, om man sÀger sÄ. Med kontorsjobb, mycket bilkörning, trÀdgÄrdspyssel och annat som gör att man lutar sig framÄt sÄ har mina axlar (och de flesta andras) blivit vÀldigt framÄtroterade vilket pÄverkar hÄllningen rent allmÀnt samt varenda rörelse man utför och sjÀlvklart Àven anstrÀngningar och spÀnningar i musklerna som överbelastas. BaklÀxa for all of us. Men de Àr som sagt riktigt svÄra att "hitta" tycker jag..
 
Vad jag tyvÀrr inte tÀnkte pÄ inför gÄrdagens axelgenomkörare var att det Àr shitloads med koffein i min PWO sÄ det var en hÀrligt sömnlös svensk sommarnatt jag upplevt nu innan dagen grydde och jag begav mig till gymmet för ett benpass innan jobbet :) SÄ korkad, orkar inte... 
 
Legday idag iallafall och det Ă€r fasen tungt att köra en sĂ„ stor muskelgrupp tidigt pĂ„ morgonen nĂ€r depĂ„erna i kroppen Ă€r lite halvtomma och jag dessutom sovit dĂ„ligt.. Ska börja grotta runt lite i schemat sĂ„ att de större muskelgrupperna som rygg och ben körs pĂ„ em/kvĂ€ll medan mindre - som axlar, armar, bröst gĂ„r an att kötta tidigare under dagen. Är visserligen ledig snart, men det Ă€r kul att experimentera lite och se var man landar iallafall. 
 
Lite konturer börjar det allt dyka upp, trots sĂ€msta ljuset i vĂ€rldshistorien pĂ„ gĂ„rdagens gym i Hedemora. För övrigt jĂ€tteroligt att jag verkligen inte KAN posea bra pĂ„ vĂ€nster sida men höger gĂ„r prima 😂 Hur svĂ„rt kan det vara liksom? đŸ€ŠđŸ»â€â™€ïžđŸ’ȘđŸ»
 
(null)
 
 
(null)
 
 
 
 
Pernilla :

Vad Ă€r det för super pwo du anvĂ€nder?? Hade jag behövt 😄😄

Svar: Haha den Àr suverÀn! The Butcher heter den, har skrivit mer ingÄende om den hÀr:

http://danaidoverholt.se/2018/june/supplement.html
Danai

Kommentera inlÀgget hÀr: