Morning rushin'

Det är freeeedag! 
Vaknade nöjd och glad imorse efter att ha checkat av nästan varenda punkt på min längsta checklista någonsin igår. Sådant där som gör en lite glad och nöjd med livet ni vet. It's the little things.. 
Nöjdhetskänslan försvann dock ganska abrupt när jag insåg att klockan inte alls var 04.15 utan den var mer åt dags-att-åka-till-jobbet-för-fem-minuter-sedan-tid... Mitt inplanerade ryggpass var med andra ord ett minne blott och jag inser att även fast jag käkat bra och checkat av min lista i rasande fart igår så vill nog kroppen sova lite också. En av de allra största fördelarna med att jag börjat träna är att jag känner min kropp på ett helt annat sätt nu. Känner när den har dagar då den säger ifrån eller när den känns pigg eller vätskefyllld eller orolig/stressad. Det gjorde jag innan också, men idag krävs det betydligt mindre skiftningar för att jag ska reagera (förutom den gången jag tvingade iväg stackars kroppen till gymmet och den strejkade med en svim-attack då, HAHA...Men ni fattar). Klart stor fördel att lära sig känna igen olika tecken, vad de beror på samt hur man bäst åtgärdar det. Det är jag väldigt glad för att jag börjat göra! 
 
Fredag idag iallafall och jag har utbildning i sociala kanaler under em. Utöver det är det mest admin-jobb för att kunna lämna över till projektledaren som tar över efter mig. Radar upp dokument på dokument. Rad efter rad efter rad med information, tips och idéer. 
 
När jag slutat sticker jag nedåt i landet för att hinna hänga lite med en viss nybliven tjugosexåring. Som man åker. Ganska sjukt att tänka att varje gång vi ses plöjer vi igenom 40% av Sveriges totala längd, haha.. Inte konstigt att miltalen på bilen sticker iväg lite när man börjar tänka. Men vad gör det, å andra sidan? Absolut ingenting. 
 
 
Kommentera inlägget här: