Morning rushin'

Det Àr freeeedag! 
Vaknade nöjd och glad imorse efter att ha checkat av nÀstan varenda punkt pÄ min lÀngsta checklista nÄgonsin igÄr. SÄdant dÀr som gör en lite glad och nöjd med livet ni vet. It's the little things.. 
NöjdhetskÀnslan försvann dock ganska abrupt nÀr jag insÄg att klockan inte alls var 04.15 utan den var mer Ät dags-att-Äka-till-jobbet-för-fem-minuter-sedan-tid... Mitt inplanerade ryggpass var med andra ord ett minne blott och jag inser att Àven fast jag kÀkat bra och checkat av min lista i rasande fart igÄr sÄ vill nog kroppen sova lite ocksÄ. En av de allra största fördelarna med att jag börjat trÀna Àr att jag kÀnner min kropp pÄ ett helt annat sÀtt nu. KÀnner nÀr den har dagar dÄ den sÀger ifrÄn eller nÀr den kÀnns pigg eller vÀtskefyllld eller orolig/stressad. Det gjorde jag innan ocksÄ, men idag krÀvs det betydligt mindre skiftningar för att jag ska reagera (förutom den gÄngen jag tvingade ivÀg stackars kroppen till gymmet och den strejkade med en svim-attack dÄ, HAHA...Men ni fattar). Klart stor fördel att lÀra sig kÀnna igen olika tecken, vad de beror pÄ samt hur man bÀst ÄtgÀrdar det. Det Àr jag vÀldigt glad för att jag börjat göra! 
 
Fredag idag iallafall och jag har utbildning i sociala kanaler under em. Utöver det Àr det mest admin-jobb för att kunna lÀmna över till projektledaren som tar över efter mig. Radar upp dokument pÄ dokument. Rad efter rad efter rad med information, tips och idéer. 
 
NÀr jag slutat sticker jag nedÄt i landet för att hinna hÀnga lite med en viss nybliven tjugosexÄring. Som man Äker. Ganska sjukt att tÀnka att varje gÄng vi ses plöjer vi igenom 40% av Sveriges totala lÀngd, haha.. Inte konstigt att miltalen pÄ bilen sticker ivÀg lite nÀr man börjar tÀnka. Men vad gör det, Ä andra sidan? Absolut ingenting. 
 
 
Kommentera inlÀgget hÀr: