DONE and done

Goddag och förlÄt för uppehÄll i bloggandet!
Jag kliver in i denna fredag em som en FRI KVINNA och jag Ă€r sĂ„ glad över allting som lett fram till att jag vĂ„gade fatta detta beslut. Som ni sĂ€kert vet sĂ„ Ă€r denna fredag den 13 min sista arbetsdag med högskolan som arbetsgivare och för mig strĂ„lar det lĂ€ttnad om denna annars otursförföljda dag. Jag Ă€r verkligen tacksam över att ha fĂ„tt möjligheten att jobba i en roll som i vanliga fall skulle ha tilldelats en betydligt mer senior och erfaren person - det har gett mig vĂ€ldigt mycket. Men det finns baksidor med allt. För mig var det inte riktigt rĂ€tt helt enkelt, men jag Ă€r MÅNGA erfarenheter rikare av denna resa och det har jag högskolan att tacka för - tacktacktack för att ni fĂ„tt mig att vĂ€xa och lĂ€ra mig om allt ifrĂ„n marknadsplaner till att vĂ„ga sĂ€ga nej.
 
IgĂ„r fick jag reda pĂ„ att jag blev antagen till Masterutbildningen jag sökt till i Stockholm, vilket kĂ€nns lite lĂ€skigt men vĂ€ldigt roligt. Firade med en liten roadtrip efter jobbet med G som kom upp hit, dĂ€r vi inkluderade jordgubbsplockning, besök pĂ„ hemsökt mentalsjukhus, picknick vid en gammal malmgruva som har sĂ„dĂ€r fantastiskt fint blĂ„tt vatten - och sĂ„ obligatoriskt gym följt av brakmiddag för att fira lite. Brakmiddagen visade sig dock vara ett smĂ€rre misstag av nĂ„gon anledning för jag spydde hela natten och.. ja.. mĂ„dde inte sĂ„ bra rent toalettmĂ€ssigt om man sĂ€ger sĂ„ 😂
 
Anyhow. Nytt kapitel i livet nu! Ny tid ny strid som min trÀnare Sussi skulle ha sagt. Den 3 september vÀntar alltsÄ skolan Äterigen pÄ lilla mig och det kÀnns bara vÀldigt bra. NÀr ingenting fungerar - plugga. Typ sÄ. Jag har en hel drös med andra planer som snurrar runt i skallen ocksÄ men de fÄr bero lite. Sakta men sÀkert sÄ blir allting som det ska ju. Det Àr liksom aldrig enkelt i livet, men helskotta sÄ bra det Àr nÀr man fÄr till det hörrni! De stunderna lever jag för - de dÀr korta stunderna nÀr livet liksom bara KLAFFAR. IgÄr var en sÄdan stund. Idag Àr en sÄdan dag. Och frÄn och med nu hoppas jag att majoriteten av mina dagar ska vara sÄdana dagar. 
 
  (null)
 
 
Cornelia:

Grattis till antagningen! Skönt att veta vad man ska göra tvÄ Är framÄt, Àven om allt sÄklart kan hÀnda sÄ Àr det ju mer tidsbestÀmt med plugg pÄ ett annat sÀtt Àn jobb. Kommer du ta hem Humlan för ridning nu eller hur gör du med "hÀsteriet"?

Anonym:

Det ÄR modigt att sĂ€ga nej.
Sommarjobbade oss en OS ryttare i Belgien som 16 Äring och dÄ tÀnkte jag att det var drömjobb eftersom jag fick rida men kom fram till att jag var modig som Äkte men modigast som Äkte hem tidigare.
Lycka till!

Kommentera inlÀgget hÀr: