Summertime

Vad skönt det Ă€r Ă€ndĂ„ att ha sĂ„ mycket pĂ„ g att man inte hinner kika in hĂ€r som sig bör! Den senaste veckan har jag varit sĂ„ ledig man bara kan, och igĂ„r hade jag mitt sista arbetspass pĂ„ ICA för i sommar (tror jag). Nu Ă€r jag ledig pĂ„ riktigt. Och ledigheten spenderas med att kika efter extrajobb pĂ„ alla möjliga orter, för jag vet ju inte riktigt var jag komemr att höra hemma nĂ€r skolan börjar. I vanlig ordning Ă€r huvudet en hel karusell av tankar kring just detta, och precis som en karusell sĂ„ kommer Ă€ven dessa att sakta ner, sluta snurra runt i hisnande fart och sĂ„ smĂ„ningom bli helt stillastĂ„ende sĂ„ att de gĂ„r att sĂ„lla och bestĂ€mma vilken sittplats man ska vĂ€lja för det kommande Ă„ket. 
 
I övrigt spenderar jag lĂ„nga dagar i solen med katter och personer som stĂ„r mig nĂ€ra om vartannat, picknickar pĂ„ strĂ€nder jag inte sett förut, omĂ„ttliga mĂ€ngder vattenmelon och jordgubbar och en famn jag kĂ€nner mig trygg i. Just hĂ€r och just nu sĂ„ fĂ„r livet bara vara. Jag har lĂ€rt mig att framtiden och alla dess bekymmer kommer att komma oavsett om jag oroar mig eller inte. SĂ„ jag trĂ€nar, Ă€ter gott, skrattar med mina nĂ€ra och tar en dag i taget. 
  (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

ApropĂ„ trĂ€ning sĂ„ funderade jag pĂ„ om det ev skulle vara intressant att jag skriver lite mer ordentligt om vad jag gör för övningar och varför osv? Hit me up med en kommentar isf sĂ„ ska jag försöka fĂ„ ner pĂ„ prĂ€nt vad jag sysslar med đŸ˜ƒâœŒïž
 

Cornelia:

HÀrligt att bara ta semestern och dagarna som de kommer! Försöker ocksÄ bli bÀttre pÄ att bara vara i nuet, som du sÀger kommer framtiden oavsett om man oroar sig eller ej... Men Àr proffs pÄ oro sÄ det sitter lÄngt i be att slÀppa det hehe. Skriv gÀrna mer om trÀning! Tycker det Àr kul och inspirerande att följa dig i det :)

Svar: Det Àr verkligen inte sÄ enkelt som det lÄter... Kul att du inspireras, det glÀder mig! Ska absolut skriva mer om det i fortsÀttningen!
Danai

Anonym:

Jaaaaa mer trÀningsinlÀgg!!!

Elise :

Jaa vari otroligt kul med mer trĂ€ningsinlĂ€gg!! đŸ™ŒđŸŒđŸ™ŒđŸŒ

Kommentera inlÀgget hÀr: