Ute i blåsväder

HELSKOTTA vad det blåser ute! Har legat vaken halva natten och lyssnat på mitt lilla hus knaka och knorra motvilligt i vinden. Ser inte ut genom ett enda fönster för de är helt snötäckta, haha... Jag hade tänkt tömköra Hampus idag men där vi står nu finns inget ridhus och jag vågar inte heller slänga in honom i släpet och bege mig till ett ridhus. Det är garanterat drivigt och överjävligt ute på vägarna, och så stormblåst på det med bil och släp.. Njaaaaaa. Får nog bli en putsa-och-polera-dag idag tror jag snarare... Han släppte igenom så SJUKT bra igår dock så det hade ju varit roligt att få fortsätta på det idag, men vad tusan ska jag ta mig till då. Pest eller kolera..?Tänkte vänta med stallet till eftermiddagen och se om det kanske lugnar sig lite.. We shall see! 
 
Fram till dess hade jag gärna försökt bege mig till gymmet, men vet inte om min nacke egentligen tillåter så mycket träning.. Och så var det ju det där med körning och hur vägarna ser ut just nu också... BLÖÖÖH. FÅR VÄL STÄDA ELLER NÅGOT. Får lite lätt panik över att klockan är över 9 och jag inte har gjort någonting med dagen utom att hämta in ved, rensa kaminen på aska och tända en brasa. Det är visserligen helt galen mysfaktor på att tända en brasa, slå på chill-listan på Spotify och bara vara, men man får inte så värst mycket gjort. Snart har jag ju inte den här vardagen längre så jag kanske borde njuta lite mer, vad vet jag 😉
 
 
Mycket nöjda katter iallafall, haha.. 
(null)

(null)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Kommer du ha ridhus i nya stallet du ska flytta till? Förstod det som att du bara skulle stå i det nuvarande i ett par veckor?

Svar: Ja det finns ridhus där. Upplägget i nuvarande passar mig dock egentligen bättre så jag är lite kluven 🙄😅
Danai Doverholt

2018-01-16 @ 11:59:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0