Ute i blÄsvÀder

HELSKOTTA vad det blĂ„ser ute! Har legat vaken halva natten och lyssnat pĂ„ mitt lilla hus knaka och knorra motvilligt i vinden. Ser inte ut genom ett enda fönster för de Ă€r helt snötĂ€ckta, haha... Jag hade tĂ€nkt tömköra Hampus idag men dĂ€r vi stĂ„r nu finns inget ridhus och jag vĂ„gar inte heller slĂ€nga in honom i slĂ€pet och bege mig till ett ridhus. Det Ă€r garanterat drivigt och överjĂ€vligt ute pĂ„ vĂ€garna, och sĂ„ stormblĂ„st pĂ„ det med bil och slĂ€p.. Njaaaaaa. FĂ„r nog bli en putsa-och-polera-dag idag tror jag snarare... Han slĂ€ppte igenom sĂ„ SJUKT bra igĂ„r dock sĂ„ det hade ju varit roligt att fĂ„ fortsĂ€tta pĂ„ det idag, men vad tusan ska jag ta mig till dĂ„. Pest eller kolera..?TĂ€nkte vĂ€nta med stallet till eftermiddagen och se om det kanske lugnar sig lite.. We shall see! 
 
Fram till dess hade jag gĂ€rna försökt bege mig till gymmet, men vet inte om min nacke egentligen tillĂ„ter sĂ„ mycket trĂ€ning.. Och sĂ„ var det ju det dĂ€r med körning och hur vĂ€garna ser ut just nu ocksĂ„... BLÖÖÖH. FÅR VÄL STÄDA ELLER NÅGOT. FĂ„r lite lĂ€tt panik över att klockan Ă€r över 9 och jag inte har gjort nĂ„gonting med dagen utom att hĂ€mta in ved, rensa kaminen pĂ„ aska och tĂ€nda en brasa. Det Ă€r visserligen helt galen mysfaktor pĂ„ att tĂ€nda en brasa, slĂ„ pĂ„ chill-listan pĂ„ Spotify och bara vara, men man fĂ„r inte sĂ„ vĂ€rst mycket gjort. Snart har jag ju inte den hĂ€r vardagen lĂ€ngre sĂ„ jag kanske borde njuta lite mer, vad vet jag 😉
 
 
Mycket nöjda katter iallafall, haha.. 
(null)

(null)

Anonym:

Kommer du ha ridhus i nya stallet du ska flytta till? Förstod det som att du bara skulle stÄ i det nuvarande i ett par veckor?

Svar: Ja det finns ridhus dĂ€r. UpplĂ€gget i nuvarande passar mig dock egentligen bĂ€ttre sĂ„ jag Ă€r lite kluven 🙄😅
Danai Doverholt

Kommentera inlÀgget hÀr: