Skiing

Goddagens på er! 
Tanken var denna morgon att komma upp och iväg till skidbacken vid 07.30, men nu ör klockan över 9 och här ligger jag fortfarande i sängen, hahaha... Sover helt katastrofalt dåligt här uppe och vill bara hem till mina katter och MIN SÄNG. Håller på att bli helt galen på att inte få ordentlig nattsömn. Är dessutom helt ledbruten efter gårdagens fantastiskt härliga skoterkörning. Anton har fått för sig att jag ska lära mig en massa tricks nu när jag har det blå monstret vilket leder till att jag ramlar av och kör fast KONSTANT, hahaha 😂😂 Jag är verkligen sjukt dålig, men ack så roligt det är! 

(null)

(null)

Idag ska jag iallafall tvingas ut i skidbacken. Hade tänkt ta ett träningspass innan men kom fram till att jag nog kommer att få träning så det räcker genom skidåkningen 😂 Fördelen med att vi nu blev så sena är ju att afterski:n inte alls är lika långt bort tidsmässigt. Det är iallafall trevligt kan jag tycka. 
   Ikväll blir det middag och bio - Ted Gärdestads film faktiskt. Ska försöka hinna skriva klart mitt inlägg om halvhalter under dagen också så får vi se vad ni tycker om det 😜 

Puss & Kram, ha det fint! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0